Ételt az Életért: Egyre nagyobb tetterő Győrben is

Admin Ételosztás, Hírek

Augusztus 28-án, a nyár utolsó vasárnapján, nagyszabású ételosztást rendezett Ételt az Életért Programunk Győrben. A rendezvényen 100 tartós élelmiszercsomag került kiosztásra. A résztvevők a Gyermekek Mosolyáért Alapítvány munkatársai által kiválasztott családok közül kerültek ki, akik aktív, szerves kapcsolatban vannak az ellátottakkal és ismerik a családok problémáit. A megmozdulás helyszínéül a Győri Művelődési Házak vezetősége jóvoltából, térítésmentesen rendelkezésre bocsátott nagy rendezvénysátor szolgált.

A rövid köszöntő után kezdetét vette a csomagosztás. Minden csomagban volt: liszt, rizs, cukor, tészta, kukorica és borsó konzerv, lencse, dobozos üdítő és Milka csokoládé. A rendezvény ideje alatt a program önkéntesei indiai dallamokkal kedveskedtek a vendégeknek, amely jó alapot biztosított a szeretetteli hangulat számára, ami áthatotta a programot.

Elégedett tekintetek, élelemmel teli táskás, csokoládétól maszatos, mosolygó gyermekarcok, így nyugtázták a szervezők a győri rendezvényt.

A program Győrszentivánban folytatódott, ahol a fogyatékkal élők átmeneti szállásán, közel 100 kg tartós élelmiszert adtak át a rászorulók részére. Az otthon lakóit rendszeresen támogatja az Ételt az Életért, a gondoskodásból barátságok szövődnek, kölcsönös figyelmesség alakul ki.

A nap végére a szervezőcsapat igencsak elfáradt, ám a tudat, hogy nyárbúcsúztató programjukon több száz embertársuk sorsán enyhíthettek, felülmúlta ezt a kimerültséget.
A Csapat lelkesedése töretlen, szeretnék megemelni az éves rendezvényeik számát Győrben, évi három ünnepi ételosztásról négyre!

Ha szeretnék támogatni az Ételt az Életért győri programját, várják felajánlásaikat:

A közös Pécsi-Győri Iroda telefonszáma: 70/336-4028
Email: [email protected]