Ismerd meg India ízeit Egerben! (Programajánló)

Admin Hírek, Programajánló

Indiai ételkóstoló, tradicionális odisszi táncok, hagyományos viseletek felpróbálásának lehetősége, előadás a lélekvándorlás tudományáról, tradicionális édességek. India ezer ízét és hangulatát ismerhetik meg az érdeklődők a következő hetekben Egerben!

1. Eger Ünnepe, szeptember 17. Dobó tér
Az Ételt az Életért Alapítvány egri önkéntesei ingyenes édességosztást tartanak, a civil ünnepre érkezőknek.
Az 1999-ben alapított egri iroda szegényélelmezési programjában napi 400 adag meleg ételt oszt ki a rászorulóknak, ezen kívül a helyi, Eszterházy Egyetem diákjait is támogatják ebédelési lehetőséggel.
Civil Napok >>

2. Szépasszony-völgy Weekend, szeptember 23, Szépasszony-völgy (Eger)
A színes programkavalkádban az indiai kultúrát is megismerhetik az érdeklődők. A több fogásos indiai ételkóstolón kívül bemutatkozik a tánccsoportunk is, akik klasszikus odisszi táncot mutatnak be, élőzenés kísérettel. A színpompás szárikat és az indiai népviselet férfi ruházatát fel is lehet próbálni a helyszínen.
Szépasszony-völgy Weekend >>

3. A lélekvándorlás tudományos bizonyítékai, előadó: Dr. Tóth-Soma László (Gaura Krisna d.) szept. 28., Egri Govinda Étterem
Gaura Krisna Dásza (Dr. Tóth-Soma László) vallásfilozófus, jóga-meditáció oktató és vaisnava teológus, a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola rektorhelyettesének érdekfeszítő előadása. A prezentációt és kérdéseket követően a résztvevőket többfogásos indiai ételkóstolóval várják a szervezők. A program ingyenes!