Közeleg a felvételi jelentkezési haráidő Főiskolánkra

Admin Hírek, Oktatás

„Megőrizzük és továbbadjuk a jógáról és a lélekről szóló ősi tudomány elméletét és gyakorlatát!”

A Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola felvételt hirdet a 2016/17-es tanévre, az alábbi szakokra:

VAISNAVA JÓGAMESTER BA
VAISNAVA TEOLÓGIA BA
VAISNAVA TEOLÓGIA MA

A Főiskolára jelentkezők Európában egyedül álló módon szerezhetnek államilag akkreditált felsőfokú diplomát vaisnava jógából és teológiából. A Főiskola hallgatói nappali és levelező tagozaton tanulhatnak szakképzett és elkötelezett tanároktól, családias és diákközpontú légkörben. Államilag finanszírozott és költségtérítéses képzésre egyaránt lehet jelentkezni.

India nagykövete a BHF-en

Jógamester BA szakon a diákok megismerik a jóga filozófiáját, életmódját, anatómiáját és gyakorlatait (ászanák, pránájáma, meditáció, relaxáció), valamint minden ide kapcsolódó tudományágat, mint például az ájurvédát, a pszichológiát és az élettant.

Teológia BA szakon a hallgatók elmélyülnek a védikus és hindu szentírásokban, India kultúrájában, a szanszkrit nyelvben, az ősi bölcsességekben, és ezek segítségével megérthetik a világ, a lélek és Isten természetét és mindenezek egymással való kapcsolatát. 

Mindkét szakon a tanulók gyakorlatias oktatást kapnak, így a jógaszak diákjai a mindennapjaik során ráléphetnek a személyiségfejlődés és az egészséges életmód útjára, míg a teológusok az önmegvalósítás és a harmonikus élet tudásának birtokába jutnak.

A Főiskola felekezeti és világnézeti hovatartozástól függetlenül valamennyi érdeklődő előtt nyitott, aki a vaisnava vallásbölcselet és jógahagyomány megismerésére törekszik.

Jelentkezési határidő: 2016. május 20.

Elméleti felvételi előkészítő tanfolyamok:

Hétvégén: http://bhf.hu/hu/tanfolyamok/vedikus-filozofia-hetvegi-0

Hétköznap este: http://bhf.hu/hu/tanfolyamok/vedikus-filozofia

Gyakorlati jóga felkészítő: http://bhf.hu/hu/tanfolyamok/aszana-felkeszito

További információ, felvételi előkészítő kurzusok: http://bhf.hu/hu/kepzesek