Kommunikáció és egyensúlyunk megtalálása – feladatok június második felében

Admin Hírek

Ma este érdemes a teliholdat szemlélni, hiszen borostyános fénye, közelsége több évtizede nem látott ragyogó szépséget ígér. Ráadásul ez a telihold éppen hétfőre esik, érdemes a mai napnyugtát imádkozással, mantrameditációval, a gyermek Krisnáról szóló történetek olvasásával tölteni.

Telihold

A Nap már belépett az Ikrek csillagképbe, s hamarosan követi őt a Merkúr is. Ezekben a hetekben felerősödik a kommunikáció iránti igényünk és az igény mellé természetesen képességeink is. Különösen július elején az újhold körüli napokban érezhetjük ennek változtató erejét. Érdemes erre az időszakra időzíteni a fájó vagy éppen a nehéz beszélgetéseket, most humorral és játékos könnyedséggel tudjuk majd kezelni a kommunikációs ellentéteket. Olyan emberek is megnyílhatnak, akik máskor elzárkóztak a beszélgetésektől a témák tisztázásától. Késztetést érzünk majd a párkapcsolati nagy megbeszélésekre, ám a Mars állása végett még inkább csak kibontani tudjuk ezt a csomagot, egyensúlyunk megtalálni nem… Adjunk időt ezeknek a folyamatoknak, ne várjuk csodát egyik napról a másikra.

Ugyanebben az időszakban érdemes játékos, humoros oldalunkat elővenni. Legalább néhány hétre legyünk gyermekek. A felelősség súlyát, ha érezzük is életünkben, kicsit tegyük félre. Érdemes most gyermekünkkel, keresztlányunkkal, fiunkkal vagy rokonaink gyermekeivel könnyed programokat, kirándulásokat szervezni, meg fogunk fiatalodni.

Az Ikrek erős energiái az egyenrangúság, az egyenlőség, a két fél egy egész érzését is felerősítik bennünk. Kedvez ez az időszak ezért a párkapcsolati harmónia megteremtésének, az idilli módon eltöltött közös, minőségi programoknak, vagyis a közös időnek.

A Mars hátráló mozgását az utóbbi hetekben erősebben érezhettük. Súlyos balesetek, konfliktusok formájában, ám ennek ellenére a Mérlegbe hátralépve kicsit csorbul ereje a tüzes a harcosnak. Ne gondoljuk azonban, hogy ettől minden megoldódik, mert nem a Mars a Mérlegben inkább hisztissé tehet bennünket. A Mars a Mérlegben szintén az érzelmi párkapcsolati konfliktusokat hozhatja előtérbe. Labilisabb egyéneknél destruktívan is megnyilvánulhat, de többnyire ez jó rendező erő. A Vénusz uralmú jegy ugyanis kitöri a Mars méregfogát.

A Jupiter már egészen szorosan áll a Ráhuval, megközelíti a démont, vigyázni kell ezekben a hetekben is emésztésünkre. Kerüljük a túl nehéz ételeket, a méreganyagokat felhalmozó, nem friss vagy tiszta ételeket, a szív, keringés ugyanúgy érintett, valamint a háti gerinc az Oroszlán hátsó test-párja.

Érdekesség még, hogy a tőzsde és a pénzügyek világában igen erős kereskedést, pénzügyi mozgást tapasztalhatunk majd. A win-win vagyis a nyer-nyer jellegű korrekt játszmáknak most sokkal nagyobb a sikerük, de nem biztos, hogy mindenki képes erre… Egyensúlyra, harmóniára a Mérleg Marssal nehéz játszani. Törekedjünk a harmóniára, étkezésünkben, lelki életünkben, alkalmazzuk a jógát és a meditációs technikákat, pihenjünk a szandhjákban, a napkelte és a napnyugta időszakában foglalkozzunk spirituális tevékenységekkel.

Forrás >>