Lelki töltődés és Mantra-meditáció – Debrecenben

Admin Hírek, Programajánló

“Ahhoz, hogy megváltoztassuk a tudatunkat, tudás szükséges.” (Srila Prabhupada)

Gyertek el a Debreceni Govindába, ahol hétfőtől péntekig közös reggeli programunkkal, énekkel, előadással és beszélgetéssel kezdjük a napot! Délutánonként megkóstolhatjátok Éttermünkben készített, változatos, tápláló és egészséges ételeinket (akár meg is rendelhetitek). Péntekenként pedig zenés esteket tartunk, melyre szeretettel várunk mindenkit! E közösségi esteken dinamikus Mantra-meditációt tartunk, változatos hangszerek kíséretében előadott, lassú és gyorsabb dalokkal, melyek éneklésébe bárki bekapcsolódhat. Keressetek minket személyesen vagy akár facebookon is!

“Mint lelki élőlényekre, az a kötelesség hárul ránk, hogy kiszabadítsuk magunkat a születés és halál hálójából.” “A folyamat nagyon egyszerű: sravanam kirtanam – hallás és éneklés. Semmi mást nem kell tennünk, mint hallgatni, és a figyelmes hallgatást kétségkívül megvilágosodás követi majd.” (idézet Srila Prabhupada-tól)

Augusztusban – hétköznaponként reggel 7 és 8 óra között – tovább folytatódnak reggeli programjaink. Ennek során szép és tanulságos történeteket hallhattok két ősi szanszkrit műből, a Srimad-Bhagavatamból és a Caitanya-caritamritából.

Ha pedig péntek este egy kis kikapcsolódásra és egyben lelki töltődésre vágytok, gyertek el Mantra-Yoga Estünkre, s ha van kedvetek, együtt énekelhettek velünk! Hagyományos és indiai hangszerekkel kísért zenés estjeinken átélhetitek egy mantra tisztító hatását! Programunkat ízletes ételekből álló vegetáriánus lakoma zárja, melyre szintén várunk benneteket!

A pénteki Mantra-Yoga Estek időpontjai: augusztus 5. és 19., 18-20 óráig 

  • Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy Éttermünk augusztus 22. és 26. között ZÁRVA tart.
  • NYITÁS: augusztus 29., hétfő

További információkért keressetek minket a Govinda facebook-oldalán, vagy a www.harekrisna.hu weboldalon.