Rādhāṣṭamī fesztivál és mantra-meditáció a Debreceni Govindában

Admin Hírek, Programajánló

“Mindannyian a valódi boldogságot keressük”, és “Megoldást szeretnénk találni az élet problémáira.” (Śrīla Prabhupāda)

E minden embert foglalkoztató kérdésekre ősi bölcsességekre támaszkodva keressük a választ – miközben azt is bemutatjuk, hogyan élhetünk testi-lelki egyensúlyban önmagunkkal és környezetünkkel.
Ha finom ételekre vágytok, térjetek be a Debreceni Govindába, és kóstoljátok meg változatos ételkülönlegességeinket! Ha pedig szeretnétek megtapasztalni, hogyan élhetünk boldogabb, békésebb, elégedettebb életet, gyertek el reggeli programjainkra vagy pénteki zenés estjeinkre, és tapasztaljátok meg a mantrayoga meditáció erejét!

Debrecen
“Ez az anyagi test nem örök életű, s mindaz, ami ezzel az átmeneti anyagi testtel kapcsolatos (…), szintén megszűnik a test cseréjével. Ezt saṁsarának, vagyis a születés, a halál, az öregkor és a betegség ismétlődésének nevezik.” (részletek a SrīmadBhāgavatam 2. énekéből)
– Hétköznaponként, reggel 7 és 8 óra között várunk benneteket reggeli előadásainkon. Ilyenkor két különleges könyvből olvasunk részleteket (SrīmadBhāgavatam, valamint Caitanya-caritāmrita), és arról beszélünk, mindennapi életünkben milyen útmutatást nyerhetünk eme ősi bölcsességekből.
– Péntekenként 18 órától tartjuk a Debreceni Govindában már évek óta hagyománnyá vált MantraYoga Estjeinket. E zenés meditáció a lelki feltöltődés és a vidám, közös éneklés élményét nyújtja minden érdeklődő számára.

Debrecen, Jagannath

Időpontok: Szeptember 2., 9., 16., 23., 30., 18-20 óráig, kivéve szeptember 9.: 18-19.30!
Szeptember 9-én (Rādhāṣṭamī Napján) pedig egy rendhagyó ünnepi programra invitálunk benneteket, mely alkalommal ünnepi lakomával is készülünk! 🙂 Ezen az estén a megszokottól eltérően nem fél 8-ig, hanem 7-ig tart a program, amit viszont egy különleges, 7-től fél 8-ig tartó ünnepi lakoma zár le!
Szeretettel várunk titeket! 🙂

További részleteket találhattok a Debreceni Govinda facebook-oldalán >>