Tavaszváró programok a testi-lelki harmóniáért (Debrecen)

Admin Hírek, Programajánló

„Az emberi élet célja az önmegvalósítás.” (Sríla Prabhupáda)

Szeretettel várunk Titeket a Debreceni Govindában, mely minden hétköznap bárki számára nyitva áll.

Hétköznap reggelenként előadásokkal, délutánonként tápláló és ízletes ételekkel, péntek esténként zenés meditációval várjuk a testi-lelki felfrissülésre vágyókat.

„Az embernek rá kell ébrednie, kicsoda ő, mi a világ és mi a legfőbb igazság. Az emberi élet az a lehetőség, amellyel az élőlény véget vethet minden nyomorúságnak, mely az anyagi létezésért vívott könyörtelen harc eredménye (…)” (részletek a Srímad-Bhágavatamból)

Gyertek el reggeli programjainkra – kezdjük közös énekléssel a napot -, és hallgassátok meg előadásainkat, melyeken arról beszélgetünk, kik vagyunk valójában, hogyan értelmezhetők napjainkban a régi korok bölcsességei, és miként élhetünk aggodalomtól mentes, boldog életet.

E reggeli programok időpontjai: hétköznap reggelenként 7-8 óra között

Térjetek be hozzánk hétköznap délutánonként, és kóstoljátok meg, milyen táplálóak és változatosak a friss alapanyagokból elkészített vegetáriánus ételek!

Éttermi nyitva tartás: hétfőtől péntekig 12-15 óráig

Péntek esténként pedig – a hét lezárásaként – közös zenélésre és egyben meditációra is hívunk Benneteket, mely program végén egy kis ételkóstolót adunk az indiai konyha remekeiből.

Péntek esti Mantra-jóga Estek: péntek esténként, 18 és 20 óra között

időpontjai: április 1., 8., 15., 22., 29.

Jöhettek hozzánk autóval vagy biciklivel is: tágas udvarunkban parkolási lehetőség és biciklitároló egyaránt van.

További információkért nézzétek a Debreceni Govinda Étterem és Kulturális Központ facebook-oldalát, vagy látogassatok el a www.harekrisna.hu weboldalra.