Ācārya: Célegyenesben a film Śrīla Prabhupāda életéről

Admin Hírek

Célegyenesben jár alapító lelki tanítómesterünk életét és munkásságát, illetve lelki hagyatékát bemutató egész estés dokumentumfilmünk.

Kedves Barátunk! Csapatunk a Prabhupāda életéről szóló Ācārja c. film készítésének utolsó stádiumában jár. Kṛṣṇa kegyéből megvan a pénz a film befejezésére. Nagy köszönet illeti azokat az adományozókat, akik támogatásukkal ezt lehetővé tették, különösen annak a névtelen adományozónak, aki minden adományt azonos összeggel egészített ki, egészen hatezer dollár erejéig!

A nagy újság az, hogy megvan az a terjesztő, aki a filmet az amerikai és kanadai mozikban teríteni kívánja. Ez a cég a New Yorkbeli Abramorama, amely nemrégen a Beatlesről szóló, Ron Howard által rendezett Heti nyolc napon át (Eight Days a Week) című filmet terjesztette. Az  Abramorama vezérigazgatója a következőt írta nekem, miután megnézte a film legutóbbi verzióját: “Megnéztem a filmedet. Szerintem szenzációs, elejétől a végéig jól össze van rakva és érdekes. Biztos vagyok benne, hogy nem csak egy szűk közönséget érdekel majd.” 

Az Abramorama céget melegen ajánlották hollywoodi producer tanácsadóink, Peter Rader és Paola di Florio, akik a Yogananda életőről szóló „Ébredés” című filmjük terjesztésére is őket kérték fel. Nekik nagyon jól sikerült a mozis filmterjesztés, és mozgalmunk súlyát ismerve úgy gondoljuk, a mi filmünk még szélesebb körben terjeszthető. Nagyon szerencsések vagyunk, hogy egy ilyen minőségi terjesztő érdeklődik a filmünk iránt. Az Abramorama évente mindössze 20 filmmel foglalkozik, és mindegyikbe nagy energiát fektet.

A terjesztők olyan szerződést kínáltak nekünk, amely magában foglalja a teljes csomagot: moziknak való terjesztést, tömeges marketing támogatást, a közösségi médiában való reklámot, szóval mindazt, ami egy profi mozibemutatóhoz kell. Terveink szerint az USA-ban és Kanadában 2017. júniusában tartjuk majd a nyilvános filmbemutatót, ami 6 hónapig lesz műsoron. Ezután következik majd a nemzetközi bemutató.

Összegezve tehát: komoly lehetőségünk van arra, hogy egész Észak-Amerikában tömegek figyelmét hívjuk fel Srila Prabhupāda életére és dicsőséges sikereire. Ám még ha csak szerény sikert is arat a film, akkor is elérjük azt, hogy az emberek jobban megértsék Śrīla Prabhupāda és követői misszióját, ami növelheti a templomok és fesztiválok látogatottságát és a könyvosztást.

Ahhoz azonban, hogy ez az elképzelés megvalósuljon, szükségünk van mindenki segítségére, akinek ez a javát szolgálja: minden avatott és elfogadott tanítványéra, gyülekezeti tagéra és támogatóéra. Működjünk együtt a legnépszerűbb médiumon, a mozin keresztül abban, hogy dicsőítsük Prabhupādát, és köszönetet mondjunk azért a nagy ajándékért, amit mi és a világ kapott tőle. Most van itt a lehetőség, hogy felkészüljünk a nyári bemutatóra.

Legyetek kedvesek, adományozzatok a szívetekből, hogy beindulhasson a 2017-es marketing- és terjesztési kampány. Tekintsétek meg az alábbi videót:

https://www.generosity.com/fundraising/acharya-theatrical-distribution

Akik szeretnének aktívan részt venni a marketing és terjesztési kampányban, azok a következő címre írjanak: [email protected]

Köszönjük a folyamatos támogatást és bátorítást.

Szolgálattal:
Yadubara das és Viśākhā dāsi
Producerek és rendezők – Inner Voice Productions
Mobil:  352 275-7592
[email protected]

http://www.acharyathemovie.com/#acharya