Emeld a tudatszinted! Mantrák, reinkarnáció, meditáció – programok Szegeden

Admin Hírek, Programajánló

Érdekfeszítő filozófiai előadások, a mantrák ereje, a tudatállapotok végtelen szivárványa és a reinkarnáció legfontosabb tanításai. Hogyan rendezzük életünket, mit jelent a mentális tisztaság?

Emeld a tudatszinted!
Október 17-én, 18 órától, Jate Klub (Szeged, Toldi utca 1)
Gyere el tréningünkre, ahol megtanulhatod, hogy ugyanazt a helyzetet miért látja valaki tragikusan reménytelennek, míg más inspiráló kihívásnak! Kiderül, hogyan fejleszthető tudatszinted, ami a világképed, és végső soron boldogulásod határozza meg. Az előadó Bhaktipada prabhu, utazó tanító.

Hangüzenet az antianyagból – a mantrák valódi ereje
Október 19-én, 18 órától, Bibliotéka egyesület (Szeged, Kálvária sugárút 14)
Előadásunk során fény derül az ősi indiai misztikus gyakorlatoknak, a mantra éneklésnek a  valódi jelentőségére, s hogy hogyan léphetünk túl akár az anyagi világ szorító keretein a mantra erejével.
Az előadó Bhaktipada prabhu, utazó tanító, Krisna-hívő szerzetes lesz.

Reinkarnáció – miért kell újból és újból megszületnünk?
Október 20., 18 órától, Bibliotéka egyesület (Szeged, Kálvária sugárút 14)
Az újjászületés, vagy reinkarnáció fogalma sokak számára ismert, de vajon tudjuk-e, miért kell kell különböző testekben újra és újra megszületnünk, s hogy van-e igazi küldetésünk emberi létünkben? Az előadók, Bhaktipada prabhu, Gaura Krsna prabhu és Grantha-rāja prabhu egy beszélgetés során válaszolják meg a kérdéseket.

A programokra a belépés díjtalan!