Jóganap és zenés mantra-meditáció

Admin Hírek, Programajánló

Péntekenként folytatódnak zenés estjeink, a MantraYoga Estek a Debreceni Govindában, ill. február utolsó péntekén (február 24-én) a Debreceni Bijó Központban. Hétköznap reggelenként szívesen látunk benneteket reggeli programjainkon, mely során két ősi, bölcsességgel és útmutatással szolgáló könyvet, a SrīmadBhāgavatamot, valamint a Caitanya-caritamritát olvassuk, és ennek kapcsán beszélgetünk életünk céljairól.

Február 4-én, szombaton 14-18 óráig pedig szeretettel várunk minden jógást és jóga iránt érdeklődő vendéget az ingyenes Jóganapon a Debreceni Bijó Központban. E programon egy érdekes előadást hallhattok a jóga filozófiájáról, elméletéről, életmódjáról, majd egy vezetett jógaórán és egy zenés mantra-meditáción vehettek részt, a végén pedig vegetáriánus ételkóstolóval várunk benneteket! Kérünk titeket, hogy hozzatok magatokkal jógamatracot!

Reggeli programjaink:
„Mindannyian a boldogságot keressük, azt azonban nem tudjuk, mi is az igazi boldogság. Annyi hirdetést látunk a boldogságról, de a valóságban nagyon kevés boldog emberrel találkozunk. Mindez azért van így, mert csak kevesen tudják, hogy az igazi boldogság túl van mindazon, ami ideiglenes.” (Śrīla Prabhupāda)

Ha felkeltette érdeklődéseteket ez az idézet, ha kérdéseitek vannak az emberi élet céljáról, a boldogság, lelki béke eléréséről, vagy egyszerűen csak szeretnétek részt venni reggeli programjaink valamelyikén, várunk benneteket hétköznap reggelenként, 7-8 óra között a Govindában!

Pénteki zenés MantraYoga Estek
Gyertek el pénteki zenés estjeinkre, ahol egy közös énekléssel egybekötött meditáción vehettek részt, a program végén pedig kaptok egy kis ételkóstolót éttermünk – és az indiai konyha – különlegességeiből!

Február 3., 10., 17., 18-20 óráig: helyszín: Govinda Étterem és Kulturális Központ (Debrecen, Magyari utca 2.)
Február 24., 18-20 óráig: helyszín: Bijó Energia Öngyógyító Központ (Debrecen, Miklós utca 18.)

További információkért kövessetek minket a facebookon is: A Govinda facebook-oldala >>

Az ingyenes jóganap programja >>