Szeptember: Ebéd ínyenceknek és mantra estek Debrecenben

Admin Hírek, Programajánló

A Debreceni Govindában immár hagyománnyá vált, hogy indiai ételkóstolóval egybekötött zenés meditációs programmal zárjuk a hetet. Gyertek el Ti is péntekenként 18 órától kezdődő Mantra Yoga Estjeinkre, s ha van kedvetek, csatlakozzatok hozzánk a közös éneklésre és meditációra!

Hétköznap reggelenként 7-8 óra között pedig várunk Benneteket előadásainkon, mely során arról beszélgetünk, kik vagyunk valójában, mi az emberi élet célja, és hogy alkalmazhatjuk mindennapi életünkben az ősi, védikus írások útmutatásait.

Ha pedig különleges ízekre, laktató ebédre vágytok, kóstoljátok meg éttermünk nap mint nap megújuló kínálatát! J

„Az ember azért kapta az értelmét, hogy megértse az élet problémáit…”

„Aki igazán értelmes, az arra használja az intelligenciáját, hogy megértse, ki ő, kicsoda Isten, mi az anyagi természet, miért szenved az élőlény az anyagi természetben és mi az ellenszer a szenvedésre.” (idézetek a Születésen és halálon túl c. könyvből)

Ha szeretnétek beszélgetni velünk ezekről a kérdésekről, térjetek be hozzánk reggeli programjainkra, ahol ősi védikus irodalmi műveket tanulmányozunk, és az olvasottakról beszélgetünk.

Péntek esti programjainkon pedig részesei lehettek egy dinamikus meditációnak. Énekeljétek velünk az ősi mantrát, mely megtisztítja a szívet, és békét, harmóniát hoz az életünkbe. Az est lezárásaként közös lakomára is várunk Benneteket!

A Mantra Yoga Estek időpontjai: szept. 1., 8., 15., 22., 29., 18-20 óra

Bővebb információért látogassatok el a Debreceni Govinda facebook-oldalára:

https://www.facebook.com/Govinda-%C3%89tterem-%C3%A9s-Kultur%C3%A1lis-K%C3%B6zpont-Debrecen-175108915857986/?fref=ts

 

Govinda Vegetáriánus Étterem és Kulturális Központ:
Címünk: 4028 Debrecen, Magyari utca 2.
Éttermi nyitvatartás: Hétfő – Péntek: 12:00 – 15:00

Programok: Hétfő-péntek: 7-8 óra: Reggeli előadások

Péntek: 18-20 óra: Mantra Yoga Estek