Voksolj Te is 2X1%-al a számodra fontos társadalmi tevékenységekre!

Admin Hírek

Vannak közöttünk, akik minden évben komolyan veszik az adakozás lehetőségét, és 2×1%-ukkal támogatják a civil élet fejlődését. Nekik minden alapítvány és jó célért küzdő szervezet nevében csak hatalmas köszönetet tudunk mondani!

Szeretnénk, ha tudnátok, hogy segítségetekkel valóban hegyeket lehet megmozgatni. Lehet, hogy egyesével nem érnénk el efféle világrengető eredményeket, de együtt, összeadva erőnket valóban tehetünk az erőszakmentesség elvének terjesztéséért, a szegényélelmezésen keresztül az elesettekért, a lelki oktatás szélesebb körben valómegismertetéséért és ezáltal egy élhetőbb világot, emberibb kultúrát varázsolhatunk a Földre. Igen, mi magunk, mert világunk nem nélkülünk jön létre, aminek mi csak az elszenvedői vagyunk, hanem általunk. Ha teszünk érte, vagy ha éppen nem csináljuk, mindegyiknek eredménye vagy legalábbis valamiféle kimenetele van.

Kit válasszak?!
Vannak azonban, akik segítenének, de a szívük ezerfelé szakad és nem tudnak választani a sok támogatandó cél között, ezért inkább nem is töltik ki a papírokat.
Nekik, Nektek készülnek a reklámok, melyekkel a civil szervezetek próbálják bemutatni saját tevékenységüket. Lehet, sokféle ötlettel, kisfilmmel találkozni, de idén nagyon izgalmas, figyelemfelkeltő kreatívokat is találtunk. Láthatunk például szerencsekereket is, amely megpörgetve segíti a választást a sok hasznos és egyszerre fontos tevékenység közül. (www.egyhazi.hu)
Vannak olyanok is, akik eddig el sem gondolkoztak a felajánlás lehetőségén, nekik csak továbbítani tudjuk a civilek kérését, hogy ne hagyják veszendőbe a jó célra fordítható forintjaikat. Hozzájuk is szólunk most, szükségünk van Rátok, arra a néhány percre, amely alatt kitöltöd a rendelkező nyilatkozatot, mert nélküled nem fog menni!

Ha választottunk, mi a teendő?
Ha a munkahelyünk intézi adóbevallásunkat, akkor május 10-ig van lehetőségünk leadni az általunk támogatni kívánt szervezetek nevét és adó- vagy technikai számát. Önadózóként adóbevallásunkkal együtt május 22-ig adhatjuk le rendelkezésünket. Ha már beadtuk adóbevallásunkat, de nem rendelkeztünk adónk kétszer 1%-áról, akkor azt május 22-ig utólag is eljuttathatjuk az adóhatósághoz.

Ne hidd, hogy nem segíthetsz!
Amennyiben az adónk felajánlható 1%-a nulla forint, akkor se keseredjünk el. Érdemes akkor is rendelkeznünk, mert az egyházak nemcsak a felajánlott összeget kapják meg, hanem a felajánlók létszáma után a bennmaradt 1%-ok is a felajánlások arányának megfelelő szétosztásra kerülnek. Az 1%-od tehát nem csak egy tényleges, valós összeg, amelyről rendelkezhetsz, hanem egy szavazat, véleménynyilvánítás, amellyel voksolva kifejezheted, hogy számodra, mint társadalmunk egy értékes polgára és tájékozott civil számára mi az igazán fontos!

Ne felejtsd el, hogy adófizetőként közösen 22 Milliárd Forint sorsáról dönthetünk. Ez az összeg segíti a civil szféra fejlődését.

Ne hagyd ki a jótékonyság nagyszerű lehetőségét. Ha más nem segíts játszva, hiszen ezzel mindenki nyer! >>

Töltsd le rendelkezői nyilatkozatunkat >>