A Civil Rádió Gauranga műsorában Mérő Mátyás riporter ezúttal Gaura Kírtan dásszal, Krisna-völgy egyik szakácsával és élelmezési szakemberével beszélgetett a vegyszermentes befőzésről és tartósításról. Tudása valószínűleg minden háztartásban nagy áldás, ha szeretnénk egy kicsit egészségesebben táplálkozni.
- Február 23.: Indiai vegetáriánus főzőtanfolyam
- Március 3.: KAPCSOLATOK – Önmagunkkal, másokkal és a világgal
- Április 11.: Tavaszi Jóga – és Életmódtábor a somogyvámosi Rádhé Resortban
- Május 25.: A Ritmus Ünnepe - Krisna-völgyi Táncforgatag
- Június 9.: Magyarországi Henna Fesztivál és Indiai Szépség Nap
- Július 19.: Krisna-völgyi Búcsú
- Govinda Klub Debrecen: zenés esték, beszélgetés és meditáció
- Minden kedden és pénteken 18:00 A gondolkodó fiatalok klubja