“Korrekt partner” lett az egri Govinda éttermünk

Admin Hírek

A Mádava Góvinda Kft. egri Govinda étterme a vegetáriánus és vegán táplálkozást képviselve, az egészséges életmód elkötelezett támogatásával és etikus magatartásával érdemelte ki a megyei kamara által odaítélt nívós szakmai díjat. A Korrekt partner egy olyan (határon átnyúló) védjegy, mely a tisztességes kereskedelmi és szolgáltatói magatartás garanciáját jelenti. Ezáltal a Govinda étterem is bekerült abba a pozitív listába, mely a “tisztességes kereskedőket” foglalja magába.

Éttermünk az alábbi elvek szerint működik:

Cégünk és a Govinda Étterem hosszú távra tervez, melynek alapfeltétele az etikus magatartás. Igaz ez a Vendégekkel, a dolgozóinkkal és a beszállítókkal szemben is. Meggyőződésünk, hogy a minőségi szolgáltatás elengedhetetlen része a becsületesség. Vállalkozásunk szigorú írott és íratlan magatartásbeli szabályokat vár el a dolgozóitól, akik nem csak munkaidőben, hanem a magánéletben is követik ezeket az erkölcsös irányelveket. Kínálatunkban nem szerepelnek a káros szenvedélyhez tartozó élvezeti cikkek, de ezekkel a szenvedélyekkel dolgozóink sem élnek. Alapvető a rendszeres tisztálkodás, de szigorúan betartjuk a külső tisztaságot az étterem valamennyi helyiségében. Vegetáriánus étteremként kiállunk az állatok jogaiért is. Munkatársainknak rendszeres személyiségfejlesztő képzést szervezünk egy etikai kódex alapján. Számunkra a tisztességes viselkedés nem csupán egy jól csengő szlogen, hanem a mindennapjaink része.

Az étkeztetéssel kapcsolatban alapvetően szigorú jogszabályi és higiéniai feltételeknek kell megfelelnünk. Az ellenőrzések során ezeknek is mindig megfelelünk.

A dolgozóknak rendszeresen biztosítunk olyan fórumot, ahol megoszthatják gondolataikat és gondjaikat, melyeket igyekszünk megoldani. Újító ötleteiket beépítjük a mindennapokba. Mindannyiunk kiváló szakember és megfelelő végzettséggel rendelkezik, akik folyamatosan képzik magukat. Egyaránt főzünk a magyar hagyománynak megfelelő egészséges egytálételeket és a hazai ízlésnek újdonságnak számító keleti fűszerezésű ételkülönlegességeket is.

Beszerzéseink során előnyben részesítjük a helyi alapanyagokat, támogatjuk a környéken tevékenykedő őstermelőket; a megfelelő minőség biztosításán túl. Minden nap új ételeket főzünk. Törekszünk az energiatakarékosságra, a környezetvédelmi szempontokat szem előtt tartva tevékenykedünk (a hulladékgyűjtéstől kezdve, a közlekedésen keresztül a marketingig).

Nem költünk drága reklámokra, meggyőződésünk, hogy az elégedett Vevő a legjobb hírvivő. Törzsvásárlóinknak átlátható kedvezményeket biztosítunk.

A Vendégeinkkel családi a hangulat, baráti kapcsolatokat alakítunk ki Velük, mely csak egy etikus alapokon, kiváló ételeken és minőségi kiszolgálással érhető el. Éttermünk mozgássérültek számára is könnyen megközelíthető és használható.

Vállalkozásunk támogatja az Ételt az Életért programot is, melynek keretein belül napi (!) 500 adag ingyen ebédet főzünk a rászorulók részére.

Éttermünk a vegetáriánus és vegán táplálkozást képviselve, az egészséges életmód elkötelezett támogatója. Nem használunk húst, halat, tojást, nincs alkohol, cukros üdítőital, vagy kávé a kínálatunkban. Alternatív lehetőség azok számára, akik egészségesen, de finoman szeretnének ebédelni. Vendégeink között sok a fiatal is, fontosnak tartjuk hogy a jövő generációja megismerje az egészséges főételek változatosságát. Sok törzsvendégünk van, de egyre több hazai- és külföldi turista is nagyra értékeli a szolgáltatásunkat. Jó időben hangulatos kerthelyiség várja Vendégeinket.

Éttermünk Egerben, a Tűzoltó tér 5. sz. alatti bérleményben található, műemléki környezetben. A kulturált helyiségek pár évvel ezelőtt teljes felújításon estek át. Az épület homlokzata illeszkedik a városképbe, szolid a cégtábla, a beltér az étterem jellegéhez passzolva harmonikus teret biztosít, melyhez kellemes meditációs zenét biztosítunk. Az étkező egy légtérben található, mégis kis elválasztó falakkal biztosítjuk az intimitást. Vendégeink gyakran megjegyzik, hogy éttermünk egy békés kis sziget a rohanó hétköznapok világában. Kiszolgáló pultunk (higiénikus) üvegfalán keresztül a vendég, rendelés előtt megtekintheti a kínálatot. Nagyon odafigyelünk a tisztaságra, akár naponta többször is takarítunk; nem tűrjük a koszt és a rendetlenséget.

Az indiai konyha ízei, fűszerei, fogásai, az Ayurvéda több száz éves receptjei, egy varázslatos gasztronómiai kalandozásra csábítják Vendégeinket. Válogatott, friss alapanyagok, kevés zsír és szénhidrát, maximális egészség és elégedettség! Az alapanyagok válogatásától, a főzésen át, egészen addig, hogy az ételt felszolgáljuk, odaadással figyelünk a részletekre!