„Legyen ételetek, otthonotok, pénzetek, és a szívetekben boldogság!” (Csenge, 7 éves) – Karácsonyi ételosztás és ünnepi kívánságok a rászorulók karácsonyán

Admin Hírek

„Küldj egy jókívánságot Te is a Szeretetfára!” – ezzel a mottóval indítottuk útjára az Ételt az Életért Alapítvány, a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége humanitárius szervezetének ünnepi kampányát. Az Ételt az Életért országszerte oszt ételt nem csak az ünnepek során, hanem egész évben. Az adventi időszakban azonban kiemelt ünnepi akciókkal igyekszik szebbé tenni a rászoruló emberek karácsonyát. A sok-sok finomság, több száz tonna tartós élelmiszer és több ezer tál ünnepi ebéd mellé idén egy karácsonyfát is állítanak a program szervezői a Blaha Lujza téren. A „rászorulók karácsonyfáját” szeretetteljes üzenetek díszítik majd.

 

Ezekből a kedves üzenetekből készítettünk egy válogatást. A melegből, a szobából, a békés meghitt otthonokból, a bajban lévő és fűtetlen lakásokban élőknek üzennek ezek az őszinte, kedves sorok. Az Ételt az Életért és a Krisna-hívők remélik, hogy ezzel az akcióval sikerült még inkább felhívni a figyelmet a gondoskodás fontosságára. Az étel élet, a szeretet, amellyel adjuk még ennél is fontosabb!

 

Áldott Karácsonyt!

 

www.krisna.hu

www.eteltazeletert.hu

www.karitativ.hu

 

„Mindenből eleget 2019-ben!”

 

“Egyszer egy indiai hercegnő az édesapjától kapott gyűrűvel felkeresett egy hindu bölcset. Azt kérte tőle, hogy véssen bele egy olyan gondolatot, amely szomorú napokon vigasztalja, a nehéz helyzetekben bátorítja, a boldog időszakokban pedig óvatosságra inti. A bölcs pár nap múlva visszaadta a gyűrűt. Csupán egyetlen szót vésett bele: „elmúlik”… “

 

„Kedves rászorulók! Kívánok Önöknek sok-sok segítséget, hogy legyen ennivalójuk, karácsonyfájuk, gyerekeknek ajándék és természetesen egy meleg kuckót. Remélem a 2019-es évben sokkal jobb lesz életük, mindenesetre én imádkozok érte. Áldott, Békés Ünnepeket kívánok Önöknek! Haré Krisna”

 

„Kívánom, hogy egész további életük minden napján ilyen törődésben, odafigyelésben legyen részük! Kívánom, hogy mindenki szerettei között tölthesse az ünnepeket!”

 

„Kívánok minden napra meleg ételt, jó egészséget, igaz szeretetet és igazabb életet! Áldott, békés, boldog ünnepet!”

 

„A szeretet soha el nem múlik.”

 

„Értékes vagy. Szükség van rád! Fontos vagy. Isten mosolyog Rád.💕”

 

„Legyen áldott, kegyelemben gazdag, szép ünneped! Sosem vagy egyedül! Ölelésünk.”

 

„A szeretet türelmes, a szeretet jóságos, a szeretet nem féltékeny, nem kérkedik, nem is kevély.

Mindent eltűr, mindent elhisz, mindent remél, mindent elvisel. A szeretet nem szűnik meg soha,

és én Szeretetet kívánok Neked Karácsonyra..💝”

 

„Adjon mindig erőt és reményt az Istenhit. Ő kegyes, jóságos, és ha befogadjuk, imádkozunk Hozzá, segít minket az Utunkon. Hare Krisna, áldott, békés Ünnepet! <3”

 

Isten mondja meg a Jézuskának, hogy hozzon Nekik sok élelmet és ruhát!”

„Legyen ételetek, otthonotok, pénzetek, és a szívetekben boldogság! (Csenge, 7 éves)”

 

„Szívből kívánom, hogy minden rászorulónak teljesüljön a vágya!”

 

„Azt kívánom, hogy merjenek álmodni, és tenni az álmaikért, mert akkor az álomból egyszer valóság lesz!”

 

„Minden betegnek gyógyulást kívánok. Napokat melyek örömmel vannak tele. Szeretet ölelje át lelkét minden olyan embernek, akiknek szomorúság vagy bánat van a mindennapjaiban.☺”

 

„Mi az, ami minden létezőben megvan? Amit mindenki jutalmaz, mindenki keres, és egyszeriben mindenkit mozgósít, és egyesít? <3

Ha mást nem is találsz másik emberben, a szeretet az a közös pont, amiben megegyezhettek!

Ha a vízhez, ha a növényhez, ha akárcsak a kristályhoz beszélsz, érzed a reagálását!

Mindenki más, de mégis ugyanaz! <3 Áldás rátok! Az embereket a szeretet köti össze. Minden más, csak elválasztja. Áldott karácsonyt Nektek!”

 

„Kívánom, hogy soha többé ne legyenek egyedül. Mindig legyen egy segítő kéz, melyet megragadhatnak és egy arc, amely Önökre mosolyog.”

 

„Kívánom, mindig legyen részük szeretetben, figyelemben, törődésben. Hozza el az élet, sors azt, amit a legjobban szeretnének. Áldottak vagytok. A Nap mindenkire süt. Virágok mindenkinek osztják illatukat. A fák mindenkinek adják gyümölcsüket,s árnyékuk hűvösét. Szeretve vagytok.💕💕💕”

 

„Békességet, szeretetet, jó egészséget, sok sikert, szerencsét kívánok!”

 

„A szeretet türelmes, a szeretet jóságos, a szeretet nem féltékeny, nem kérkedik, nem is kevély.

Mindent eltűr, mindent elhisz,

mindent remél, mindent elvisel. A szeretet nem szűnik meg soha,

és én Szeretetet kívánok Neked Karácsonyra..💝”

 

„Ha adsz, többet kapsz. Áldott békés, egészségben gazdag ünnepet kívánunk.”

 

„Az ünnep a szívünkben kezdődik.”

 

„Kívánom, hogy aki utcán van, legyen meleg otthona, és étel az asztalukon, szeretet legyen a világba, ne csak Karácsonykor, hanem minden nap.”

 

„Minden helyzetből van kiút, a fény mindig ott van, még ha halovány is vagy egyáltalán nem is látszik! Hinni kell benne, és betölti a te életedet is!”

 

„Az öröm, amin osztozunk, kétszeres öröm. A bánat, amin osztozunk, félbánat.” (svéd közmondás)

 

„Gyerekkorom óta a karácsony jelenti azt a biztonságot, amire tulajdonképpen mindenki vágyik: a felnőttek is abba a megélt vagy elképzelt biztonságba vágynak vissza, amit egy kisgyerek érez az anyja ölében. A karácsony az illataival, az énekeivel nekem mindig erről a biztonságról szól.”