Mantra-Yoga – Kapcsolat a hangok által

Admin Hírek, Programajánló

„Mindannyian a boldogságot keressük, azt azonban nem tudjuk, mi is az igazi boldogság. Mindez azért van így, mert csak kevesen tudják, hogy az igazi boldogság túl van mindazon, ami ideiglenes.” (Śrīla Prabhupāda)

Egy hely, ami Neked szól; ahol feltöltődhetsz; választ kaphatsz kérdéseidre, bekapcsolódhatsz a táncba, énekbe; egy hely, ahol finom ételeket ehetsz!

A Debreceni Govinda Téged vár: hétköznaponként reggeli előadásainkon (7-8-ig), napközben éttermünk gazdag kínálatával, péntekenként 17 órától zenés-beszélgetős Mantra-Yoga Estjeinken!

A részletekről facebook oldalunkon informálódhatsz:

https://www.facebook.com/Govinda-Étterem-és-Kulturális-Központ-Debrecen-175108915857986/?ref=br_rs

A pénteki programokról ezen a linken tudhatsz meg többet:

https://www.facebook.com/groups/277934242702143/

 

 

Helyszín: Govinda Étterem és Kulturális Központ, Debrecen,

  1. Magyari utca 2.

Reggeli programok:

Hétfőtől csütörtökig, reggel 7-8 óra között

Reggeli előadásaink ingyenesek, és bárki számára nyitottak. Olyan ősi indiai szentírásokból olvasunk, mint a SrīmadBhāgavatam vagy a Caitanya-caritamrita, és az előadás során arról beszélgetünk, mit tanulhatunk az ősi bölcseletekből? Hogyan élhetünk békés, tiszta, erkölcsös és egyben boldog életet?

Pénteki Mantra-Yoga Estek:

17 órától kezdődő programunk egy órás beszélgetéssel indul. Ezt követi a hagyományos indiai és nyugati hangszerekkel is kísért közös éneklés, melybe minden részt vevő maga is aktívan bekapcsolódhat. Közben ősi mantrákat tanulunk (és énekelünk), melynek segítségével egy hatékony meditációs technikát is elsajátíthatunk.

Az est lezárásaként fenséges vacsorával várunk minden érdeklődőt! J

Időpontok: nov. 16., 23., 30. péntek, 17-20 óráig