Július 28-29.: Védikus filozófia tanfolyam

Admin Hírek, Programajánló

A főiskola bevezető kurzusa áttekintést ad a hindu vallási irodalom által leírt filozófiai tanításokról, lételméleti kérdésekről.

Tanfolyamunk egy bevezető kurzus, amely áttekintést ad a hindu vallási irodalom (Védák, upanisadok, a Bhagavad-gítá és a puránák) által leírt filozófiai tanításokról, lételméleti kérdésekről. A résztvevők a Védák tanításai, az eredeti tudás irodalmi gyöngyszemein keresztül kaphatnak válaszokat az emberi élet értelmére.

A védikus irodalom általános áttekintése után elemezzük a Bhagavad-gítá, a hindu vallásfilozófia összefoglaló művének öt fő témáját:

  • a lélek (dzsíva) természetét,
  • Isten (ísvara) fenségét,
  • a sors (karma) működését,
  • az idő (kála) jellemzőit,
  • az anyagi természet (prakriti) felépítését.

A kurzus egyben előkészítő intenzív tanfolyama is a Főiskola teológia és jógamester szak szóbeli felvételi vizsgájának.

Oktató: Németh Ádám (Akhilásraja Dásza)

A tanfolyam 2 napos: 2018.07.28 és 2018.07.29. mindkét napon 10:00-16:30 között

A részvételi díj: 20.000 Ft


Jelentkezése a tanfolyami díj befizetésével válik véglegessé!

A részvétele, vagyis a csoportban való helye akkor lesz biztosítva, ha előre átutalja a képzés díját. Kérem a leírtak szerint intézze a befizetést:

1.) Az alábbi bankszámlára utalja a részvételi díjat:

Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola 10300002-10631836-49020016 (MKB Bank Zrt.)

2.) Az összeg mellé a megjegyzés rovatba írja be a teljes nevét, a foglalkozás nevét és időpontját. (Ha nem tud utalni, akkor személyesen egy MKB bankfiókban is befizethet.)

3.) Csak akkor lesz biztosítva a helye, ha befizeti a díjat. A csoport feltöltése a befizetések (és nem a jelentkezések) sorrendjében történik.

4.) Ha esetleg úgy alakulna, hogy időközben a befizetett résztvevőkkel megtelne a csoport, azt jelezzük önnek e-mailben. és ebben az esetben várólistára kerül.

5.) Ha legalább egy héttel a foglalkozás indulása előtt lemondja a részvételt, akkor visszautaljuk önnek a pénzt. Ha egy héten belül mondja le, akkor már nem. Ez esetben a részvételi díj elvész, és más workshopra/tanfolyamra NEM használható fel. Köszönjük együttműködését!

További információ:

Kiss Éva
Telefon: +36-30/216-2883
E-mail: [email protected]
Facebook: www.facebook.com/bhf.hu
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola
Cím: 1039 Budapest, Attila utca 8.

További információ itt!