Az indiai konyha alapjairól tart kurzust a Krisna-hívők egyik sztárszakácsa. Mi a csatni vagy épp a szabdzsi készítésének alapja? Hogyan készítsünk ízletes rizses köretet vagy lepényeket? Növényi alapanyagokból is ízletes finomságot az asztalra.
Oktató: Gyulai Gábor (Goura Kirtan dásza),
a híres Govinda szakácskönyv szerzője
Helyszín: Krisna-völgyi befőző üzem
Tanfolyami részvételi díj:
8.500 Ft/fő
A tanfolyam díja magában foglal egy vegán indiai lakomát és a belépőjegyet Krisna-völgybe.
Fizetés: érkezéskor, készpénzben.
Legközelebbi időpont:
2018. május 5.
9.30 – 14.30 óráig
A tanfolyam leírása:
– Ismertető az indiai konyhaművészetről.
– A rizskészítés titkai, rizsek fajtái.
– Édes és csípős: mi az? A csatni készítésének rejtelmei.
– Indiai fűszeres leves: dhal. Egy kis ismertető és gyakorlat.
– Főétel: Szabdzsi. Fűszer-csonsz készítése. Wok használata. Zöldségek fűszeres paradicsomszószban.
– India kenyere: csapáti.
– Kötetlen beszélgetés, ebéd. (Megesszük, amit megfőztünk :-))