Ki nyerte meg idén a Jógarádzsa Kiválósági Díjat?

Admin Hírek

A Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola örömmel tudatja, hogy 
a Jógarádzsa Kiválósági Díj ez évi nyertese: TRAPP LÁSZLÓ

A Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola (amelynek legnépszerűbb szakja jógamestereket képez) már harmadik alkalommal hirdette meg a példamutató jógaoktatók elismerésére alapított, országos JÓGARÁDZSA Kiválósági Díjat, amely a győztes számára 1000 eurós támogatást is magában foglal.

A díjazott személyére ajánlást tehettek rendszeresen jógázó magánszemélyek, valamint jógaszervezetek is. A jelöltséget elfogadók közül szakmai bizottság választotta ki a nyertest az oktatói kvalitások, valamint a jógához szorosan hozzátartozó etikus életvitel vizsgálata alapján. A bírálóbizottságot a Főiskola három tanára, a Magyar Jógaoktatók Szövetségének vezetője, továbbá a tavalyi Jógarádzsa Kiválósági Díjas alkotta.

A díjazott ezáltal jogosult a kitüntető „JÓGARÁDZSA Kiválósági Díjas” cím időbeli korlát nélküli használatára. Bővebben a nyertesről: http://jogaradzsa.hu/nyertes-trapp-laszlo

Az ünnepélyes díjátadóra a IV. Tradicionális Jógaiskolák Fesztiválján kerül sor 2019. április 27-én, Budapesten.

A szakmai bizottság által eldöntött fődíj mellett a Jógarádzsa Közönség Díj is meghirdetésre került, amelynek jelöltjeire március 2. és április 26. között adhatják le szavazataikat a jógás társadalom tagjai a www.jogaradzsa.hu oldalon. A közönségdíjra jelölt jógaoktatók: Dr. Szabó Anikó és Juhász Csilla.