Online jógaórák – Jóga bárhol és bármikor

Admin Hírek

Az online jóga legnagyobb előnyei, hogy számtalan jógastílus kínálatát éred el egy helyen; egy jógaóra áráért 180 online jógaórát kapsz; az otthonod kényelme lesz a gyakorlótered, így praktikus módon élvezheted a jóga áldásos hatásait. Az órákat Medvegy Gergely vaisnava teológus és jógaoktató tartja.

A rendszeres jógázás hatására növekszik az érzelmi kiegyensúlyozottságod, csökken a szorongás és a stressz, valamint megszűnnek az olyan letargikus állapotaid, mint a pesszimizmus és a kedvetlenség. Javul a szellemi teljesítőképességed, megteremtődik a belső béke állapota. Az izmaid rugalmasabbá és erősebbé válnak, kialakul a helyes testtartásod, javul a keringésed, hatékonyabbá válik a szívműködésed. Az egyenletes, mély légzés átszellőzteti a tüdődet, ellátja a sejtjeid oxigénnel, illetve a belső szerveid intenzív masszázsban részesülnek, javul a funkciójuk. Az anyagcseréd, a kiválasztásod, az emésztésed hatékonyabbá válik, könnyebben beállíthatod és megtarthatod az ideális testsúlyod. Testileg, érzelmileg és lelkileg is egészséges maradsz, illetve azzá válsz!

Az online jógaórák előnyei, hogy mindezt a hatást praktikus módon élvezheted. A jógaórákat előre felvett videók formájában, a SelfnessYOGA honlapon keresztül érheted el, így bármikor és akárhányszor megtekintheted azokat. Minden foglalkozást korlátozás nélkül vehetsz igénybe. Az instruálás alapos, minden gyakorlat érthető és követhető. A videókat nem csak számítógépen, hanem okos telefonon, tableten és új típusú televízión keresztül is nézheted. Bárhonnan végezheted, nem kell utaznod a jógastúdióba és másokkal összezsúfolódnod a jógateremben, ezáltal rengeteg időt és energiát spórolsz meg. A gyakorlótér a saját nappalid, irodád, udvarod vagy teraszod lehet.

Az jógaórák különleges módszere és sokoldalúsága, hogy a foglalkozások típusokra vannak elosztva, könnyen átláthatóak. Olyan, mintha egy virtuális jógastúdiót kapnál. Az ászana foglalkozásokat erő (nehézségi szint: kezdő, közép-haladó, haladó) és idő (gyakorlás hossza: 20, 60, 90, 120 perces) szerint szűrni tudod, így saját igényeid szerint kiválaszthatod milyen típusú, szintű és idejű jógaórát gyakorolsz végig. A havidíjas előfizetésért – az adott hónapra – korlátlan elérést kapsz. Egy jógaközpontban lévő jógaóra áráért több tucat – egész pontosan 180 – online jógaórát kapsz, amely darabszám folyamatosan bővül.

Ha kedvet kaptál az otthonról végezhető online jógázáshoz, akkor ide kattintva eléred a jelentkezési és előfizetési lehetőséget.

Medvegy Gergely és a SelfnessYOGA csapata sok szeretettel vár!

Tovább>>