Föld órája – Zenés mantrameditácó Földanya békéjéért

Admin Hírek, Programajánló, PROGRAMOK

Gyújts egy mécsest otthon, és kapcsolódj online a békemeditációhoz!
 
Készíts képet vagy videót az otthoni gyertyafényes meditációról és töltsd fel az eseménybe. Szombat este az online térben találkozunk!
 
A jelenlegi járványügyi helyzet ráirányítja az emberiség figyelmét egy nagyon fontos problémára, a természet, a Földanya és a klíma védelme, minden korábbinál fontosabb kötelességünk. A különféle vírusok megjelenése és ilyen mértékű terjedése jól példázza, hogy a természetes ökoszisztémák egyensúlya felborult és a kibillenésnek számos intő jelét láthatjuk már most. Bár a jelenlegi helyzet az emberiség számára jelenti a legnagyobb megpróbáltatást, mégis a Föld jövője szempontjából elengedhetetlen, hogy minden lehetséges módon tegyünk a környezet védelméért, a nehéz időkben is.
 
A Föld órája 60+ esemény ezúttal azonban másképp, az otthonokból zajlik. Soha nem volt még szükségünk ennyire az online térben való kapcsolódás lehetőségére és a közösség erejére. Noha a villanyokat és a legtöbb felesleges erőforrást kikapcsoljuk, mégis az online világon át próbáljuk meg áthidalni a távolságot. A mécsesfényes meditációs est 2020-ban nem csak arról szól, hogyan takaríthatunk meg rengeteg energiát a Földanyának, hanem egy közös imádság is, egy közös meditáció a Föld békéjéért, a járvány megfékezéséért, és ami ilyenkor talán a legfontosabb, elménk belső nyugalmának a megtalálásáért.
 
Az esemény alatt várjuk ide képeiteket és kis videóitokat is arról, hogyan töltitek a gyertyák vagy mécsesek fényében a Föld órája 60+ programot.
 
Esemény itt: Facebook
 
#connect2earth
#krisnakarantén