Dāmodara aṣṭakam: Lámpásajánlás esténként az Áldások Havában

Admin Hírek, Programajánló

Október 20-án kezdetét veszi az annyira kedvelt Kārtika időszak, és az ehhez kapcsolódó lámpásajánlás a Budapesti Templomban!
Az október 20. és november 18. között tartó áldásos időszakban reméljük, minél többen csatlakozni tudtok majd az esti programhoz!
Szombat kivételével a lámpásajánlás és a Dāmodara aṣṭakam közös éneklése minden nap az esti szertartás, Gaura ārati után, 19:30 órakor kezdődik.
Szombatonként viszont – hasonlóan a korábbi évekhez – a program korábban, 17:30 (!!!) órakor veszi kezdetét, hogy azok is csatlakozni tudjanak, akik kisgyermekkel érkeznek vagy messzebb laknak a templomtól.
Bízunk benne, hogy ebben a különleges és varázslatos időszakban Mindannyiótoknak lesz lehetősége ellátogatni hozzánk és hódolatát ajánlani az Úr Kṛṣṇa kisgyermek formájának és Yaśoda māmānak, aki szeretetével kötözte meg gyermekét. ❤
A program során először elénekeljük a Dāmodara aṣṭakamot, majd felolvassuk annak szövegét magyarul is. A dalocska éneklése alatt mindenkinek jut ideje arra, hogy maga is felajáljon egyet az előre kikészített ghílámpásokból.
Szeretettel várunk!