Március 8-tól érvényes óvintézkedéseink

Admin Hírek

LÉLEK PALOTÁJA

A Lélek Palotája továbbra is nyitva tart a szertartások idejére, viszont az eddigi szabályokon túl további óvintézkedések betartatására kötelez bennünket a törvény.

A szájat és az orrot eltakaró maszk viselése – ahogy eddig is – kötelező a templom épületében. Szeretnénk kérni az épületbe érkezőktől, hogy használják a bejáratoknál elhelyezett kézfertőtlenítőket.

A másfél méteres távolságtartás betartása miatt a templomszobában zajló szertartásokon a résztvevők létszámát 30 főre korlátoztuk. A védőtávolság betartását kijelölt pontok segítik.

Megkérjük kedves látogatóinkat, hogy a templom nyitva tartása ellenére, ha tehetik, az online közvetített programokat kövessék a világhálón, mert a templomszoba maximális kapacitásának elérése után nem tudjuk garantálni a részvételt.

A Govinda Csillaghegy étterem a megszokott ételkínálattal várja vendégeit, továbbra is elviteles módszerrel.

 

KRISNA-VÖLGY

Az épp zöldülő Krisna-völgy továbbra is várja vendégeit. Március 8-22. között a hatályos kormányrendelet értelmében az Isodyana Botanikus Kert arborétuma mellett a különleges indiai szentély is megtekinthető. Március 15-én is sok szeretettel várunk!

Éttermünk szombaton és vasárnap biztosít ebédet elvitelre, melyet a látogatást megelőző napon déli 12 óráig előregisztrációval rendelhetsz meg a +36 30 362 4234-es telefonszámon.

Kérjük, csak egészségesen látogass el központjainkba! Az országos járványügyi szabályozásokkal összhangban kül- és beltéren is kötelező az orrot-szájat eltakaró maszk viselése, illetve a másfél méteres védőtávolság megtartása, melyet beltéren padlóra festett jelzésekkel segítünk.

 

GOVINDA ÉTTERMEK

A Budapest V. ker. Papnövelde u. 1. sz alatt található Govinda Vega Sarok 2 hétig zárva tart.

A többi Govinda Étterem változatlanul üzemel, elvitelre, valamint kiszállítással is biztosít ételt vendégeinek. További információk fentebb, illetve a govinda.hu-n.

A legfrissebb látogatási információkért kérjük, figyeld továbbra is online felületeinket.

 

Jó egészséget kívánunk! Hare Kṛṣṇa