Hazánkban is folytatódnak az ételosztások!

Admin Hírek

Nemcsak Törökországban osztottunk ételt a földrengés után, hanem természetesen itthon is folytatjuk megszokott ételosztó programunkat!

Tudtad? Az Ételt az Életért Alapítvány a Krisna-hívők humanitárius szervezete.
Magyarországon 30 éve osztanak ételt a Krisna-hívők. Száraz tésztával és burgonya osztásával kezdődött, mára fél millió tál gazdag, finom és tápláló meleg ebéd kerül kiosztásra egy évben.

Részt veszünk az élelmiszermentésben is, ezért az étel mellé minden nap jut valami finomság:
zöldség, gyümölcs, joghurt, csokoládé, pékáru, kenyér, konzerv, vagy más alapanyag, amit éppen kapunk…

 
Az Ételt az Életért közfeladatot lát el ezzel, ám a meleg étel után kapott támogatás mértéke sajnos nem fedezné azt a gazdag és minőségi ellátást, amit nyújtunk, ezért minden adományt és 1%-os támogatást is nagy szeretettel fogadunk és nagyon nagy szükségünk van a segítségetekre! Mert nem elégszünk meg azzal, hogy a rászorulók túlélnek, szeretnénk, ha méltó életet élnének és egészségesen étkeznének, beleértve a rászorulók gyermekeit is, akik előtt még ott áll az egész élet, és akik nem mellesleg hazánk jövője.

Budapesten 5 helyszínen, a Módszertani Központ 12 további intézményében, Egerben (és Mezőkövesden), Debrecenben, Somogy megyében, alkalmanként pedig Pécsett, Békéscsabán és más településeken osztunk ételt. Ha először jössz hozzánk, ismersz Ukrajnából érkező menekülteket, akiknek szükségük van segítségre, vagy csak a számlák befizetése után nem marad már ételre, és elérhető számodra fővárosi osztópontunk, akkor várunk minden hétköznap (H-P) a Népligetben, a Planetárium régi épülete mellett. Keresd az ételosztó autót 12 és 13 óra között. Ha tudsz, hozz magaddal egy éthordó edényt.

Mindenki kerülhet bajba, összefogással ezen is túl leszel, itt vagyunk, segítünk, várunk szeretettel!

Ételt az Életért Csapat
_______________________
Kérjük, hogy adód egyházaknak és társadalmi szervezeteknek felajánlható 1%-ával támogasd munkánkat!
Egyházi: 0389 – Ételt az Életért Alapítvány: 18095575-1-41
Köszönjük!