Éld át Krisna-völgy varázsát – Szállj meg 30% kedvezménnyel a Kamala Kutirban!

Admin Hírek

A február hónapot a Kamala Kutir élményének szenteljük! Ha szeretnél kiszakadni a hétköznapok szürkeségéből, élvezni a friss levegőt és a csendes környezetet, akkor gyere el vendégházunkba a Havasi Időtöltés keretében 30% engedménnyel!

A Kamala Kutir egy varázslatos, lila színű házikó Krisna-völgy bejáratához közel. Három szoba várja vendégeit, amelyekbe kinyitható ágyakat helyeztünk el. Egy személy tágas, kényelmes szállásra talál, de két közeli személy olcsó elhelyezése is megoldható így  Az egyik szobához privát fürdőszoba tartozik, míg a másik két szoba egy közös fürdőt használ. Pénztárcabarát megoldás, ami biztosítja a privát szférát.

 

 

A szállás ára tartalmazza a reggelit az étteremben, de lehetőséged van félpanzióra vagy teljes ellátásra is. Sőt a foglaláskor kérhetsz taxi szolgálatot a vonatodhoz.

Fedezd fel Krisna-völgy szépségeit, sétálj a gyönyörű vidéken, találkozz boldog bocikkal, és élvezd a spirituális légkört! Az ajándékboltban válogathatsz ájurvédikus, indiai jellegű illetve a Farmon készült illatszerek, kozmetikumok és ruhák között.

Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Foglalj szállást a Kamala Kutirban 30% kedvezménnyel a Havasi Időtöltés keretében ez a linken keresztül: https://vendeghaz.krisnavolgy.hu/fooldal/kedvezmeny/

 

 

Ha kérdésed van, nyugodtan keress minket! Várunk szeretettel Krisna-völgyben! 

Elérhetőségeink:

🌐 https://vendeghaz.krisnavolgy.hu/

🌐 https://elvonulas.krisnavolgy.hu/

📧 [email protected]

📞 +36 30 239 9265