India Napok

Admin Krisna-völgy programajánló, Programajánló, PROGRAMOK

 

Várunk a Krisna-völgyi India Napokon, a kétnapos kulturális rendezvényen, melynek során mélyen belemerülhetsz India varázslatos kultúrájába. Ha lemaradtál a tavaszi India Varázsa Fesztiválról, végképp itt a helyed. Két teljes napon át élvezhetjük az indiai életfilozófia, világszemlélet, gasztronómia és művészetek színes és gazdag világát.

Az India Napokon felfedezheted az ősi tradicionális templomi táncok és zenei előadások lenyűgöző művészetét. Kifestheted magad henna művészeink segítségével, és ízelítőt kaphatsz a hagyományos indiai gasztronómia fejedelmi ízeiből. Govinda éttermünkben változatos vegán és vegetáriánus ételekkel várunk, garantálva a kulináris élvezeteket.

 

 

A rendezvény során együtt ünnepeljük az indiai kultúra sokszínűségét és gazdagságát. Számos látnivaló és program vár rád, a színes vásári portékák, az érdekes előadások, de a területen lépten-nyomon fellelhető indiai stílusú építészeti remekművek is egyedülállók az országban. A fesztivál hétvége kiváló alkalmat kínál arra, hogy jobban elmélyülhess India páratlan tudás kincsében és mély jelentéssel bíró hagyományaiban.

Gyere el az India Napokra, és engedd át magad Krisna-völgy páratlan nyugalmának és békéjének!