India Varázsa Fesztivál

Admin Programajánló, PROGRAMOK

 

Merülj el az indiai kultúra varázsában Krisna-völgyben! Fedezd fel az ősi tradicionális templomi táncok, zenei előadások, henna díszítés és a hagyományos indiai gasztronómia színes világát ezen a különleges eseményen. Élvezd az ízek harmóniáját Govinda éttermünkben, amely nemcsak vegán és vegetáriánus ételeket, de egyben holisztikus élvezetet is kínál a gasztronómia szerelmeseinek.

Egyedülálló élményekkel gazdagodhatsz Krisna-völgy szívében. Vegyél részt az India Varázsa Fesztiválon, tapasztald meg a hely békességét, lelki harmóniáját, emelkedett szemléletmódját és az életmód természetközeliségét! Hozd el a barátaidat és a családodat, és ismerjétek meg az indiai kultúra hihetetlen gazdagságát és mélységét egy olyan helyen, ahol ez a helyiek mindennapi életének részét képezi.

Gyere el és hagyd, hogy a fesztivál egy másik világba repítsen, melyet varázslatos illatok, ízek, India színes, vidám és vibráló hangulata hat át. Légy részese egy kulturális utazásnak Krisna-völgyben, lépj be India magyarországi kapuján!