Krisna-völgyi Búcsú

Admin Krisna-völgy programajánló, Programajánló, PROGRAMOK

 

Vár a Krisna-völgyi Búcsú, Somogy megye egyik legnagyobb nyári rendezvénye! A 29. alkalommal megvalósuló háromnapos családbarát élményfesztiválon minden a Krisna-hívők békés életmódjáról és különleges mindennapjairól szól. Embertársaink, az állatvilág, a természet tiszteletéről és az Isten iránti szeretetről.

Ezen a különleges rendezvényen lehetőséged lesz mindent megcsodálni, kipróbálni és megízlelni, amit Krisna-völgy kínál. A Búcsú középpontjában a spiritualitás és a békés környezet áll, ezért a családias hangulatú fesztivál mind a kicsiknek, mind a nagyoknak izgalmas élményeket rejt. Itt garantáltan mindenki megtalálja a számára érdekes és szórakoztató programokat.

 

 

Látogasd meg a bucsu.krisnavolgy.hu oldalt, ahol részletes információkat találsz az eseményről, a programokról, és regisztrálhatsz a részvételre. Ne maradj le Krisna-völgy legnagyobb ünnepéről, ahol a szeretet, a szépség, a tradicionális értékek, és a spirituális gazdagság és harmónia mind-mind különleges élményt rejteget.

Gyere el és élvezd a Krisna-völgyi Búcsú varázsát, ahol a mély lelkiség és az emelkedett vidámság találkozik, és egy háromnapos utazásra hív a Krisna-tudat izgalmakat rejtő világába!