Május 18.: India Varázsa Fesztivál Krisna-völgyben

Fodor Hírek, Kiemelt, Krisna-völgy programajánló, Programajánló

Merülj el az indiai kultúra varázsában Krisna-völgyben! Fedezd fel az ősi tradicionális templomi táncok, zenei előadások, henna díszítés és a hagyományos indiai gasztronómia színes világát ezen a különleges eseményen.

Élvezd az ízek harmóniáját Govinda éttermünkben, amely nemcsak vegán és vegetáriánus ételeket, de egyben holisztikus élvezetet is kínál a gasztronómia szerelmeseinek.

Egyedülálló élményekkel gazdagodhatsz Krisna-völgy szívében. Vegyél részt az India Varázsa Fesztiválon, tapasztald meg a hely békességét, lelki harmóniáját, emelkedett szemléletmódját és az életmód természetközeliségét! Hozd el a barátaidat és a családodat, és ismerjétek meg az indiai kultúra hihetetlen gazdagságát és mélységét egy olyan helyen, ahol ez a helyiek mindennapi életének részét képezi.

Gyere el és hagyd, hogy a fesztivál egy másik világba repítsen, melyet varázslatos illatok, ízek, India színes, vidám és vibráló hangulata hat át. Légy részese egy kulturális utazásnak Krisna-völgyben, lépj be India magyarországi kapuján!

PROGRAMOK:

🤩12:00-16:00 Indiai tánc, zene és szári bemutató
🥳12:00 Életmód séta
🤩13:00 Fűszerbemutató
🥳12:00-15:00 Indiai ruhapróba
🤩12:00-15:00 Mesél a szerzetes
🥳15:00 Szerencsehozó körtúra

Egész nap folyamán látogatható helyszínek és programok:
🛕Szentély látogatás idegenvezetéssel
🐄Ökrös szekértúrák
✍️Hennafestés
🥗Govinda étterem
🏺Krisna-völgyi ajándékbolt

Esemény: https://www.facebook.com/events/924693145944110