Az indiai lakosok életmódja eredendően az ősi védákra támaszkodik, mely egy isteni kinyilatkoztatás. Az ájurvéda, annak egy része, mely szerint, ha betartjuk a hozzá vonatkozó egészségügyi szabályokat, a tej fogyasztása alkalmas emberi fogyasztásra. A teheneket viszont maximálisan tisztelik és védik. Az ételeiket felajánlják az Úrnak így az állatok is felszabadulnak az életük végén.
Mivel nyugaton majdnem lehetetlen ilyen ahimszás (erőszakmentes) tejhez jutnunk, a vegán étkezést részesítjük előnyben. Szerencsére az indiai gasztronómia bővelkedik alapvetően vegán fogásokkal, ami nagy kincs, mert így nem kényszerülünk étel és íz hamisításokra (mint pl. szója készítmények, növényi hidrogenizált zsiradékok, tejszín, sajtok, túl sok szejtán stb.) ami az egészségünkre nézve is kedvezőbb!
Erre az oktatásra azokat is várjuk szeretettel, akik már jártak nálunk tanfolyamon korábban, de szeretnék bővíteni tudásukat.
Jegyzetet biztosítunk!
A tanfolyamot Kundaváli Nóra tartja, aki méltán híres a vegetáriánus főzés terén. Több, mint 20 éve vegetáriánus és legalább azóta készíti a finom fogásokat. Tarts vele egy kulináris kalandozásra! Garantáltan felejthetetlen élmény lesz!
Helyszín: Lélek Palotája,Budapest 1039. Lehel utca15-17.
További információ: Kundaváli Nóra+36/30-643 31 13
Ár: 18 000 Ft (2 alkalom) (Ha párban jöttök, 1.500 Ft kedvezményt biztosítunk a 2. személy jelentkezéséből)
Időpont: 2016. október 22., szombat
2016.10.22. (szombat) és 2016.10.29. (szombat) 9:30-15:00 óráig
Kezdés: 09 óra 30 perc
Időtartam: 05 óra 30 perc
Az indiai konyha, alapvetően lakto-vegetáriánus. Elve az erőszakmentes étkezés!