Tanfolyamunkon könnyen elsajátíthatjátok az ízletes, változatos és egyben egészséges vegetáriánus ételekből összeállított menü elkészítésének fortélyait! Megtanulhatjátok, hogyan készül a különleges indiai kenyérféle, a csapáti, a csicseriborsóliszt-bundában sült zöldség, a pakora, a különleges egytálételek zöldségekből, indiai néven szabdzsik, és hozzá az édes-csípős mártás, a csatni. Emellett kipróbálhatjátok, hogy készül az uttapam nevű sós csemege, valamint egy répából készült édességgolyó (répahalava).
Október 22-én, szombaton, 10-től 15 óráig ismét várunk Benneteket Főzőtanfolyamunkon, mely során belekóstolhattok az indai konyha rejtelmeibe!
A főzés közben az egészséges ételekről, szabályokról beszélgetünk.
Helyszín: Govinda Étterem, Debrecen, Magyari u. 2.
Főzőtanfolyamunkat a Krisna-Völgyi szerzetes, Devi Deva das tartja, mely során egy teljes indiai menüsort készíthettek el, az alábbi összetevőkkel:
- kétféle zöldséges egytálétel (szabdzsi): az egyik wokkos, ami Indiában nagyon népszerű, és egy Pav Bhaji elnevezésű, ami szintén egy pikáns, főtt zöldségekből álló recept (répa, krumpli, paprika, ill. répa, cukkini, padlizsán összetevőkből).
- India kenyere, gabonalepény (csapáti)
- szilvából készült édes-csípős mártás (csatni)
- csicseriborsó-liszt bundába sült zöldségek (pakora)
- sós csemege (uttapam)
- édességgolyók répából (répahalava)
Részvételi díj: 8500 Ft.
Regisztrálni – a tanfolyam díjának befizetésével – a helyszínen, a Debreceni Govindában tudtok.
Érdeklődni lehet a 06-30-45-69-076-os telefonszámon.