Szeretettel várunk titeket február 25-én, szombaton, 10 és 15 óra között vegetáriánus főzőtanfolyamunkon, ahol elsajátíthatjátok az ősi hagyományokra épülő, gazdag ízvilágú indai ételek elkészítésének fortélyait! Megtanulhatjátok, hogy készül a legnépszerűbb indiai étel, a kitri, a bundában sült zöldség, a pakora, vagy India kenyere, a puri. Emellett készítünk wokos zöldségételt, hozzá édes-csípős mártást, a csatnit, és természetesen nem hiányoznak majd az elmaradhatatlan indiai édességek sem (halava és pera)!
A tanfolyamot a Krisna-Völgyi szerzetes, Devi Deva das tartja.
Helyszín: a Debreceni Govinda Étterem (Magyari u.2.).
Főzőtanfolyamunkon egy teljes indiai menüsort fogunk elkészíteni, az alábbi összetevőkkel:
- wokos zöldségétel: indiai ételkülönlegesség
- kitri: a legnépszerűbb indiai étel, mely rizs és mungóbab felhasználásával készül
- puri: zsiradékban sült gabona étel (India kenyere)
- pakora: bundában sült zöldségek (most sütőtökből és padlizsánból fogjuk elkészíteni)
- csatni: édes-csípős mártás sárgabarackból
- halava és pera: indiai édességek
Részvételi díj: 8500 Ft.
Regisztrálni – a tanfolyam díjának befizetésével – a helyszínen, a Debreceni Govindában tudtok.
Érdeklődni lehet a 06-30-45-69-076-os telefonszámon.