Meghívó a 2024-es Kartik Parikramára!

Admin Hírek, Programajánló, PROGRAMOK

Kedves Bhakták és Érdeklődők!

 

 

Szeretettel meghívunk Benneteket a 2024-es Kartik Parikrama programjainkra, ahol különleges zarándoklatokon vehettek részt Krisna-völgy szent helyein! Kartik hónap, amely 2024-ben október-november hónapokra esik, ideális időszak a lelki gyakorlatokra, hiszen minden tevékenység ezerszeres áldást ad a gyakorló számára. Ebben az időszakban az együtt végzett lelki cselekedetek, a Krisnáról szóló történetek hallgatása és a közös éneklés extra lelki energiával tölt fel minket.

 

Két lehetőséget is kínálunk Nektek a 2024-es Kartik időszakban:

 

1. Intenzív Parikrama Hét: 

Időpont: 2024. október 21–27.  

Ezen a héten izgalmas napi programokkal és zarándoklatokkal várunk Benneteket. Fedezzük fel együtt a környék szent helyeit, hallgassunk Krisna-kathákat, és csodáljuk meg együtt az esti ghí-lámpa gyújtás és a kirtanok varázslatos hangulatát! A parikrama nem egy fizikai túra, hanem egy lélekemelő belső utazás, amely mindannyiunk szívét megérinti.

 

2. Teljes Parikrama Időszak:  

Időpont: 2024. október 17. – november 15.  

Hetente 1-2 parikrama programot szervezünk, ahol lehetőségetek lesz kisebb-nagyobb csoportokkal zarándokolni. Amennyiben elegendő érdeklődő gyűlik össze, a hét  további napjain is indítunk zarándoklatokat a szent helyekhez.

 

Programok: 

– Napi zarándoklatok a környék szent helyeire  

– Krisna-kathák és esti ghí-lámpa ceremóniák  

– Közös kirtanok és harinámok  

– Ökrösszekér túra, tehenek és ökrök etetése  

– Az egy hetes intenzív elvonulás esetén az ajánlat magában foglalja a programokat, szállást és napi háromszori praszádam megtisztelést.

 

Jelentkezés és további információ:  

Ha szeretnétek részt venni a parikramán, látogassatok el az alábbi linkekre, ahol magyarul és angolul is megtaláljátok a részleteket:  

https://elvonulas.krisnavolgy.hu/parikrama/  

https://elvonulas.krisnavolgy.hu/en/parikrama/

 

Kapcsolat és további segítség az alábbi elérhetőségeken:  

🏡 Krisna-völgyi Vendégházak  

✉️ Email: [email protected]  

☎️ Telefon: +36 30 239 9265

 

Gyertek el, és legyetek részesei ennek a csodás lelki utazásnak, hogy együtt fedezzük fel Krisna csodálatos kedvteléseit!  

Várunk Benneteket sok szeretettel!

 

Szolgátok:  

Sukhayanti dd. és a Krisna-völgyi Vendégház Elvonulási Csapata