Indiai csemegék és édességek lúgosítani kívánóknak, lisztérzékenyeknek és cukorbetegeknek
Időpont: 2014. február 15. Szombat 10.00-15.00-ig.
Egyalkalmas indiai kezdő főzőoktatás
Időpont: 2014. február 22. Szombat 9.30-15.30-ig.
Az indiai vegetáriánus konyha a világ legváltozatosabb és legízletesebb főzési hagyománya. A Lélek Palotája képzése bevezetést nyújt a hús nélküli, lakto-vegetáriánus életmód alapelveibe és gyakorlatába.
A tanfolyam során a résztvevők megismerkedhetnek a vegetáriánizmus egészségügyi vonatkozásaival, az ájurvéda tanításaival és az indiai konyha hagyományaival.
Megtanulják a főzési technikákat, a fűszerezés alapelveit, valamint a tipikus indiai fogások receptjeit és elkészítési módjukat. Az oktatásban konyhatechnikai eljárások sokasága szerepel, mint például a panír (házisajt) előállítása, a leggyakoribb indiai kenyérfélék, csemegék, és édességek elkészítésének trükkjei, levesek és szószok főzése, a zöldségételek és rizsek variációi illetve egzotikus italok készítése.
A résztvevőknek a tananyag elsajátításához jegyzetet biztosítunk. Az oktatás mindig szombaton zajlik. A két naposak egymást követő szombatokat jelentenek. :
Helyszín: Lélek Palotája, Budapest III. ker. Csillaghegy, Lehel utca 15-17.
Ár: 8500Ft
Információ:+36-30 643-31-13