December 7. és 17. Nőklub – test és lélek harmóniája nőkről nőknek

Fodor Hírek

A Lélek Palotája egy új programsorozatot indít nőknek női témákban. Ez egy heti-kétheti rendszerességgel tartott közvetlen, baráti, vidám, de mégis értékekben gazdag kikapcsolódási alkalom lehet.
Lényege, hogy a mindennapi életünkben felmerülő kisebb-nagyobb kérdéseinkre, problémáinkra, megoldásainkra, kapcsolatainkra stb. egy új forrásból is kaphassunk válaszokat és megoldásokat. Ez a forrás nem más, mint az ősi védikus írások. Érdekessége, hogy hiába múlt el több ezer év és változott a világ, tanításai örökzöldek tudtak maradni.
Ebben az évben két klubnapunk lesz, amit jövő évben is folytatunk, ha lesz rá érdeklődés.

  1. Az első alkalom december 7-e szombat, 15:30-tól kb. 18 óráig.
    Téma a szépségápolás.
    Összehasonlítjuk a mai kozmetikumainkat az ősi Indiában használt (de itt is elérhető) természetes alapanyagokkal. Megnézzük a legveszélyesebb mérgező anyagokat piperecikkeinkben és tanulunk természetesebb megoldásokat. Sok érdekesség fog elhangzani, amiről esetleg eddig nem tudtunk és el is készítünk egy-két kozmetikumot helyben.
  2. A második alkalom december 17-e szerda, 17 órától kb. 19:30-ig.
    Téma a meditáció.
    A közelgő Karácsony a szeretet ünnepe. Megelőzi az Advent, és Indiában, ugyanebben az időben tartják a Dívalit, mikor mécseseket gyújtunk. Ez a klubnap a meditáció jegyében fog zajlani. Megnyugszunk a rohanó hétköznapok és vásárlások után és keressük magunkban a belső fényt, hogy ott is lámpást gyújtsunk. Ez alkalommal lesz meditáció, közös zene és egy díszmécses készítése.

Helyszín: Bp. III. kerület, Csillaghegy, Lehel u. 15-17
Jegyár: 500Ft.
További információ: +36-30/643-31-13 Haddad Nóránál