A könyv, amely megváltoztatja az életed – DVD melléklettel

Admin Életmód, Hírek, Receptek

A szupermarketek kínálatának köszönhetően ma már egyre kevesebben tudják, hogy a zöldségek és gyümölcsök melyik szezonban teremnek. Sokan nem tudnak vagy nem szeretnek főzni, a készételek fogyasztása rohamosan emelkedik. Számít egyáltalán, hogy mikor van szezonja a zöldbabnak? Ha a természet kedvelője vagy, szereted az ízeket, illetve szeretsz jókat enni akkor szeretettel nyújtjuk át neked  Hémangi új szakácskönyvét és DVD-jét.

Hémangi, aki kiemelt szerzője Receptek rovatunknak ezúttal is nagyszerű kötetet tett le a konyhaasztalra…  A könyv amellett, hogy remek recepteket tartalmaz, és otthon is hasznosíthatod, ideális karácsonyi ajándék is szeretteidnek, még időben megrendelheted (és trailer a dvd-ről) itt >> http://108publishing.com/napfeny/

Mit találsz a könyvben?

  • 108 kipróbált recept, melyeket a főzésben kevésbé járatosak is el tudnak készíteni
  • Megismerheted a fűszerek használatát
  • Színes ételfotók
  • A szerző személyes élményei
  • Tippek, trükkök, tanácsok
  • Hogyan állíts össze egy 5×5 m-es biokertet!
  • Mindezt 148 gyönyörű, színes oldalon
  • A könyvhöz DVD melléklet is tartozik, amellyel elsajátíthatod 8 étel elkészítését.

Hémangi: A napfénytől a tűzhelyig

Hémangi nagy ajándékot kapott, azt hogy a tápláló ételek világában otthon érezze magát, újabb és újabb finomságokat találjon ki, és ezt átadhassa nekünk. Meleg szívvel ajánlom újabb szakácskönyvét, melyből mindenki meríthet ötletet étrendje színesítéséhez.

Új receptgyűjteménye, amely ismét a kerttől a konyháig, azaz kertünk nap érlelte zöldségeitől a tűzhelyünkig vezet, évszakokra bontva kínálja a finomabbnál finomabb fogásokat. Csupa húsmentes étel, mellyel bemutatja a természetes étkezés gazdagságát. Ahogy tavasszal ébredezik a világ, elkezdenek kirügyezni a fák, bújnak elő az első zöldek, azokhoz mind kapunk ötleteket, a medvehagymáról a spenótón át a rebarbaráig, vagy a húsvéti ünnepi ételekig.

A nyár a bőség, a szüret ideje, amikor sokféle gyümölcs és zöldség kerülhet az asztalra, és így bőséggel kerül terítékre az újkrumpli, az eper, a borsó, a szilva, a meggy, a dinnye és minden földi jó.

Ősszel, amikor már a szűkebb hónapokra készülünk, és eljön a tartalékolás és a téli gondoskodás ideje, előkerülnek a gumós zöldségekből készült kiadósabb ételek, a káposztafélék, burgonyák, gabonafélék, sütőtök veszik át a terepet a konyhában.

A téli ünnepi időszakra is kapunk ötleteket, amikor már a kalóriadúsabb, különlegesebb hozzávalók a főszereplők. Többféle ajándékozásra is alkalmas édesség receptjével is megismerkedhetünk, mint például a grillázs készítésének titkaival, vagy a mikulásnak ajánlott citromos keksz, vagy a különleges csokis sütőtök kenyér receptjével.

Van egy régi mondás: ha szeretnéd, hogy valaki a barátod legyen, akkor menj el a házába, és egyél vele. Azok az emberek, akik megosztják veled az ételüket, azok megosztják veled a szívüket is. Hémangi legújabb könyvében megosztja velünk a legújabb receptjeit és ötleteit, hogy mi is részesülhessünk azokban az örömökben, amit az ételei adhatnak.

Kaldeneker György, szakács

Könyv megrendelése >>

Feliratkoznál a 108.hu Életmódközpont és Magazin ingyenes életmód hírlevelére? Kattints! >>