Pótfelvételi a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskolán

Fodor Hírek, Kiemelt, Oktatás

„Megőrizzük és továbbadjuk a jógáról és a lélekről szóló ősi tudomány elméletét és gyakorlatát!”

A Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola felvételt hirdet a 2014/15-ös tanévre, az alábbi szakokra:

A Főiskolára jelentkezők Európában egyedül álló módon szerezhetnek államilag akkreditált felsőfokú diplomát vaisnava jógából és teológiából. A Főiskola hallgatói nappali és levelező tagozaton tanulhatnak szakképzett és elkötelezett tanároktól, családias és diákközpontú légkörben. Államilag finanszírozott és költségtérítéses képzésre egyaránt lehet jelentkezni.

Jógamester BA szakon a diákok megismerik a jóga filozófiáját, életmódját, anatómiáját és gyakorlatait (ászanák, pránájáma, meditáció, relaxáció), valamint minden ide kapcsolódó tudományágat, mint például az ájurvédát, a pszichológiát és az élettant.

Teológia BA és MA szakon a hallgatók elmélyülnek a védikus és hindu szentírásokban, India kultúrájában, a szanszkrit nyelvben, az ősi bölcsességekben, és ezek segítségével megérthetik a világ, a lélek és Isten természetét és mindenezek egymással való kapcsolatát.

Mindkét szakon a tanulók gyakorlatias oktatást kapnak, így a jógaszak diákjai a mindennapjaik során ráléphetnek a személyiségfejlődés és az egészséges életmód útjára, míg a teológusok az önmegvalósítás és a harmonikus élet tudásának birtokába jutnak.

A Főiskola felekezeti és világnézeti hovatartozástól függetlenül valamennyi érdeklődő előtt nyitott, aki a vaisnava vallásbölcselet és jógahagyomány megismerésére törekszik.

Jelentkezési határidő: 2014. augusztus 11.

Honlap: www.bhf.hu

Felvételi jelentkezés és információ:
Tanulmányi Osztály
Telefon: (1) 321-77-87, (30) 663-14-11
E-mail: [email protected]
Web: www.bhf.hu
Cím: 1039 Budapest, Attila utca 8.

bhakti5

Azon érdeklődők számára, akik nem tudják elvégezni a több éves főiskolai képzéseket, de szeretnék elsajátítani a BA szakokhoz kapcsolódó védikus tudományokat, a Főiskola tanfolyami oktatást biztosít.

Aktuális tanfolyamok: jóga, ájurvéda, asztrológia, meditáció és önismeret, pránájáma és csakra-harmonizálás, filozófia, fitoterápia, zene, tánc. A kurzusok indítása és az azokra való jelentkezés egész évben folyamatos.

További információ a tanfolyamokról:
Szabad Gábor
Telefon: (30) 216-28-83
E-mail: [email protected]
Web: http://bhf.hu/hu/tanfolyamok
Facebook: www.facebook.com/bhf.hu

Az ismereteiket elmélyíteni vágyó olvasók számára a Főiskola két magazint is szerkeszt. Az egyik a Jógapont online jóga- és életmódmagazin, amely a www.jogapont.hu oldalon érhető el, a másik a Tattva tudományos magazin, amely a www.tattva.hu honlapon tekinthető meg.

A Főiskola szeretettel vár minden érdeklődőt és jelentkezőt!

bhakti3