Krisna-hívők a Tócsni Fesztiválon

Admin Hírek

Biri településen minden év augusztusában megrendezésre kerül Szabolcs-Szatmár-Bereg megye legnagyobb ingyenes zenei- és tócsnifesztiválja, melyen a Krisna-hívők második alkalommal jelennek meg.

A tavaly 9000-es látogatószámú, idén 10. alkalommal megrendezett Tócsni Fesztiválon egész napos programsorozattal várjuk az érdeklődőket Biriben augusztus 23-án, szombaton 9-21 óráig. Színpadi programjaink között szerepel odisszi táncbemutató, indiai hangszerekkel kísért zenei előadás (kírtan-jóga) a Visnu Meditation Band közreműködésével, valamint közös énekléssel egybekötött táncra (harinam) invitálunk mindenkit. Ételt az Életért Alapítványunk ingyenes ételosztást tart a helyszínen a rászoruló családosoknak. Emellett színes gyermekprogramokkal – kézműves foglalkozással, társasjátékkal, színezőkkel, játékos feladatokkal – várjuk a gyerekeket. Kelj át a veszélyekkel teli óceánon, és találd meg a biztonságot jelentő kiutat! Juss ki a labirintusból: vezesd haza az eltévedt tehénborjút a mamájához! Készíts csillagot, virágot, képeslapot, fejtsd meg a titkosírást, oldd meg a rejtvényeket!

Ingyenes programjainkon mindenkit sok szeretettel látunk. További információk találhatók a debreceni Govinda Étterem és Kulturális Központ Facebook-oldalán:

Facebook – Govinda Étterem és Kulturális Központ