Krisna-völgyi arany a Diákolimpián!

Fodor Hírek, Krisna-völgy

Diákolimpia 1. helyezés: Általános iskolánk tanulója, Belme Bernadett (Tilakiní) íjászatban országos 1. helyezést ért el a Diákolimpia döntőjében!Röviden szeretnénk bemutatni eddigi íjászkarrierjét, hogyan is jutott el eddig a kiemelkedő eredményig. Tilakiní mindössze másfél éve kezdte el az íjászkodást eleinte Kaposváron, majd később a Marcali egyesületben. Mivel a tehetsége hamar kibontakozott, ezért egyre több versenyen sikerült helyezéseket elnyernie.

Az idei évben Kecskeméten a Pályaíjász Terem Országos Bajnokságon 1. helyezést ért el. Ezután következett egy másik verseny Pápán, a Diákolimpiára való bejutásért, amit szintén sikeresen teljesített.

Néhány hete a Marcaliban megrendezett versenyen országos csúcsot döntött (688 ponttal), amivel természetesen itt is 1. helyezett lett.

Június 21-én került sor a Diákolimpia döntőjére Budapesten. A szeles szombati időjárás nem segítette az íjászokat, ennek ellenére Tilakiní csak néhány ponttal maradt el a korábbi országos csúcsától. Ez is elegendőnek bizonyult azonban számára ahhoz, hogy a Diákolimpia 1. helyezését elnyerje!

Gratulálunk a kiemelkedő eredményhez! :-)

A képek a korábbi versenyekről is beszámolnak.

Forrás: http://oktatas.krisnavolgy.hu/diakolimpia-orszagos-1-helyezes