Śivarāma Swami a Budapesti arcok műsorában

Fodor Hírek, Rólunk írták

A Juventus Rádió Budapesti arcok című műsorában 1 órás riportműsor készült Śivarāma Swami vezető lelkésszel. Az interjúért és a fontos kérdésekért köszönet a műsor vezetőjének, Fehér Mariannak!

Śivarāma Swami a Magyarországi Krisna Tudatú Hívők Közösségének vezetője nemzetközileg elismert vallási vezető

Nyolc könyv és tucatnyi cikk szerzője, környezetvédelmi és emberi jogi aktivista. 7 éves koráig élt Magyarországon, 1956-ban szüleivel Kanadába emigrált. Mérnöki pályára készült és a tanulás mellett folyamatosan megfogalmazta magának a világgal, annak működésével, az emberi lét értelmével kapcsolatos kérdéseit, ám kielégítő válaszokkal nem szolgált neki semmilyen számára addig ismeretes vallás vagy tanítás.

Először csak olvasmányaiban találkozott a keleti filozófiával, majd csatlakozott a Krisna-tudat Nemzetközi Szervezetéhez és ezzel teljesen megváltozott a szemlélete.

Pappá akart válni és egész életét az emberek felvilágosításának a transzcendentális tudta terjesztésének kívánta szentelni. 41 éve gyakorolja ezt az életmódot, a világ számos pontján járt és jár, sokféle nemzet tagjával találkozik és töretlenül hirdeti, hogy a boldogság bennünk van, melyet hitük szerint Isten szolgálatával lehet előhívni magunkból.

A műsort itt lehet meghallgatni (a szöveg alatt) >>