Új helyszínen, de zavartalanul folytatódik népkonyhai étkeztetésünk

Fodor Ételosztás, Hírek, Kiemelt

A Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége az „Ételt az Életért Program” keretében napi rendszerességgel oszt ételt a rászorulóknak Budapest belvárosában. A 2010 óta tartó városrendezési törekvések hatására több ízben költözködött a nyilvános népkonyha a Blaha Lujza tér és a Teleki László tér között. Ez idő alatt azonban egyetlen napra sem hagyott fel munkájával – a kiszolgálás zavartalanul folytatódott.

Ételosztás Budapest

A jelenlegi, Józsefvárosi Önkormányzattal kötött közterület-használati megállapodásunk értelmében a Teleki László téren 2014. február 15-ig tartózkodhatunk.

A Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatósággal, mint az ételosztások helyszínéért felelős szervvel történő szoros és gördülékeny együttműködésünknek köszönhetően mindezidáig sikerült a szolgáltatást szünet nélkül üzemeltetni.

Ígéretet kaptunk arra, hogy a Fővárosi Önkormányzat támogatásával a jövőben is rendelkezésünkre áll majd olyan helyszín, ahol az étkeztetés napi szinten megvalósítható lesz. Szolgáltatásunk egy igen fontos közfeladat, melyet az államtól és a városvezetéstől vállaltunk át. Étkeztetési programunk egyetlen célja, hogy a társadalom elesettjeinek javát szolgálja, ezért bízunk abban, hogy a jövőben is folytathatjuk tevékenységünket egy olyan belvárosi helyszínen, melynek infrastruktúrája könnyű megközelíthetőséget tesz lehetővé.

Ezúton is köszönjük partnereink és adományozóink töretlen támogatását!

Ételosztás Budapest

www.karitativ.hu