Vadon Jani: Kötelességünk segíteni a rászorulókat!

Fodor Hírek

Vadon Jani, a Class FM műsorvezetője, most komolyabb oldaláról mutatkozik be. Önkéntesként vett részt a Krisna-hívők szegényélemezési programjában, de nem az általános módon. A budapesti rászorulók ezen a napon az ő főztjét (is) ehették. A fárasztó nap végén nyilatkozta: “Én a második 1%-ot, amit az egyházaknak lehet felajánlani, azt a Krisna-hívőknek fogom adni, mert ezáltal is támogathatom a karitatív programjukat. Hosszú évek óta szimpatizálok velük és biztos vagyok benne, hogy minden forintomat jó célra fogják felhasználni!

A Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közösségének 1%-os reklámfilmje, amely bemutatja az egyház karitatív munkáját, az Ételt az Életért programot.
Kérjük egyházak részére felajánlható adó 1%-ával támogassa törekvéseinket!
Egyházi 1% – Technikai szám: 0389

Egyházunk főbb tevékenységei, céljai:

Ételosztás
Azt szeretnénk, ha az embereknek nem a mindennapi élelemért kellene aggódniuk, hanem hogy hátrahagyva ezeket a problémákat, legyen energiájuk feltenni az élet igazi nagy kérdéseit.

Természetvédelem
Mindannyiunk érdeke, hogy a természet, mely kincsei és erőforrásai tekintetében erősen megfogyatkozott, újjáéledhessen. Nem is kell hozzá más, csak összefogás egy új szemlélet alatt.

Erőszakmentesség
Az erőszak teljes elkerülése megvalósíthatatlan. De van, amit tehetünk! Az állatok védelme nem csak az élőlényeknek jó, hanem a mi lelkünket is békéssé teszi.

Lelki oktatás
Minden ember gondolkodott már arról, hogy ki is ő valójában, s mi végre született. Ezeket a kérdések nem hagyhatjuk megválaszolatlanul. A valódi önismeret, – mely az egyéni lélek és Isten kapcsolatában teljesedik ki – ehhez mutat utat.

Ha egyetért céljainkkal, ne hagyja veszni a lehetőséget:
Egyházi 1%-ának felajánlásával járuljon hozzá tevékenységeinkhez!
Legyen 1%-kal boldogabb a világ!

Köszönjük!