108 élelmiszercsomag és ételosztás Pécsen (Fotók!)

Admin Ételosztás, Hírek

Február 28-án ismét egy sikeres ételosztást szerveztünk Pécsen a Mecsek Áruház előtti téren.
108 csomag tartós élelmiszer, 200 kg alma és szendvics került kiosztásra, mintegy 150 ember számára.

A csomag tartalma volt: 1 kg tészta, 1 kg cukor, 1 kg liszt, 1 kg rizs, 0.5 kg sárgaborsó, 0.5 l paradicsomlé, 1 kg kenyér, 1 kg alma, 1 tbl csokoládé.

Együttműködő intézmények voltak:
1. Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálatok
2. Endresz György úti Életminőség-fejlesztő Szolgáltatások Intézménye
3. Éltes Mátyás Iskolaközpont
4. Ghandi Gimnázium
5. Támasz alapítvány / hajléktalan szállók /
6. Ifjúságért Egyesület Családok Átmeneti Otthona

A Spar és a 100 Forintos üzletek biztosították az áruk tárolását, a kenyérgyártól a 60 kg kenyeret adományba kaptuk, a Családsegítő Szolgálat adta az asztalokat, az intézmények értesítették a családokat a programról. Ezúton is köszönjük támogatásukat és együttműködésüket! Az összefogás ereje ismét megmutatkozott!

A hangulat ismét remek volt, mindenki lelkesen és jókedvűen vette ki részét a feladatokból, Krisna is kegyes volt hozzánk és az eső is elállt a délelőtt folyamán, amely a legnagyobb akadálynak bizonyult a nap során.
Most először éreztük talán, hogy bizony elkelt volna még néhány szorgoskezű önkéntes munkája, mert első alkalommal szerveztük ilyen formában a programot, és ez több feladatot jelentett a résztvevőknek.

A lelkes csapat tagjai: Kollár Zsuzsanna, Nagy Erzsi néni, Túró Hajnalka, Káló Marianna, Vas János, Jackl Norbert, Mana Mohana prabhu, Dombi Alexandra, Jakab Mónika, Szirtes Annamária.

Köszönjük minden résztvevőnek az önzetlen segítséget, és mindenkinek, aki más elfoglaltsága miatt nem tudott jelen lenni, de gondolatban támogatta a program sikeres létrejöttét!

Szirtes Annamária