Április 18-19.: Intenzív önismereti asztrológia hétvége

Admin Budapest programajánló, Életmód, Oktatás, Programajánló

Személyes sorsom a horoszkópban asztrológiai hétvége

A védikus asztrológia alapjai kurzus betekintést ad a védikus bölcsességbe, filozófiába és a védikus asztrológia alapvető titkaiba. A 2 napos kurzus által megérthetjük saját képletünk alapvető elemeit, és életünk legfontosabb sarokpontjait, személyes sorsunk, karmánk lényegi alkotóelemeit.

Az intenzív asztrológia hétvégét azok számára ajánljuk, akik szeretnének a lehető legrövidebb idő alatt a legtöbb tudáshoz jutni. Az intenzív hétvége valódi munka, amikor a 2. napon már kézzelfogható tudással rendelkezel, melyet a gyakorlatban is hasznosíthatsz. Egyetlen hétvége alatt megismerhető a védikus és a nyugati asztrológia közötti különbség, az, hogy mi a valódi csillagjegyed, milyen a valódi jellemed és hogy milyen személyes életfeladatot, akadályokat és kompetenciákat kaptál az életre.

Megkaphatjuk saját horoszkópképletünk pontos értelmezését is, megismerve valódi belső személyiségünket, indíttatásainkat, mozgatórugóinkat. Teljesen kezdő személyeknek is érthető, ajánlható.

Időpont: 2015. április 18-19. hétvége szombat és vasárnap 10:00-18:00
(+Ajándék konzultáció: április 20-ai héten további 3 órás konzultációs lehetőség lesz a hallgatóknak, utólagosan is feltenni kérdéseiket!)

Jelentkezési határidő: április 13. hétfő

A kurzus díja: 18.000 Ft, amely tartalmazza

  • a jegyzeteket,
  • személyes horoszkópábrád, amit kielemzünk a tanfolyamon
  • mindkét napra vegetáriánus ebédet
  • és természetesen a képzést. (Ebéd nélkül 16.000 Ft)

Jelentkezés módja: 3000 Ft előleg befizetésével és a személyes képlethez a születési adatok megadásával – részletek: Haddad Nóránál +36 30 643 3113

Cím: 1039 Bp Lehel u 15-17. (Csillaghegyi HÉV megállónál)

Ha kérdéseid vannak az asztrológiáról: https://www.facebook.com/onlinehoroszkop