2015. május 31. és június 7. Vasárnap 9.00-12.30-ig
2015. június 21. és 28. Vasárnap 9.00-12.30-ig
Az indiai vegetáriánus konyha a világ legváltozatosabb és legízletesebb főzési hagyománya. A Lélek Palotája képzése bevezetést nyújt a hús nélküli, lakto-vegetáriánus és vegán életmód alapelveibe és gyakorlatába. A tanfolyam során a résztvevők megismerkedhetnek a vegetáriánizmus egészségügyi vonatkozásaival, az ájurvéda tanításaival és az indiai konyha hagyományaival.Megtanulják a főzési technikákat, a fűszerezés alapelveit, valamint a tipikus indiai fogások receptjeit és elkészítési módjukat.
Ez a tanfolyam rövidebb óraszámban viszont preparációk készítésében nem sokban különbözik a hosszabb verziónál. Ez azoknak kedvez akik, vagy nem érnek rá szombatonként vagy nem szeretnék a teljes napjukat a szép időben házon belül tölteni.
Ár: 14.000 Ft (ha hozol magaddal valakit, 2000 Ft kedvezményt biztosítunk)