Jóga és védikus bölcsességek az Evernessen

Admin Hírek

Idén harmadszorra került megrendezésre az Everness Fesztivál, amely öt napon keresztül a együttlétről, a tudatos pozitív gondolkodásról és az egészséges életmódról szólt.

A szervezők törekvése remekül megvalósult, hogy az eseményen egyszerre legyen jelen a zene, a mozgás, a színek, az ízek és az illatok. A többnapos kavalkád során az önmeghaladás útját keresők számos program segítségével léphettek előre a hasonlóan gondolkodó és érző társaikkal egyetemben.

Egyházunk felsőoktatási intézménye, a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola két jógaoktatója: Medvegy Gergely és Képes Andrea is hozzájárult a jóga népszerűsítéséhez gyakorló jógaórák és előadások tartásával. Képeket itt találhatóak: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1689229294638438.1073741905.1387636424797728&type=3

Egyházunk részéről több önkéntes szerzetesünk is csatlakozott a fesztiválhoz, akik a különleges, lelki élményekre vágyó érdeklődőknek a reinkarnáció tudományáról, a védikus filozófiáról, az élet metafizikai kérdéseiről és a valódi lelki értékek felleléséről beszéltek.

A szervezők remélik, hogy jövőre is hasonlóan jó hangulatban fog telni ez a közösségi program. További információk: http://everness.hu/