Március 22.: Főzőtanfolyam a különleges ízek kedvelőinek (Debrecen)

Admin Hírek, Programajánló, Receptek

A Debreceni Govinda Étterem és Kulturális Központ 2009 januárja óta működik a debreceni Árpád tér közelében. Szép környezetben, új építésű falai között megpihenhetnek a testi és lelki felfrissülésre vágyók. Reggeli és hétvégi programjaink mellett hétköznap délutánonként a Govinda változatos és egészséges finomságokkal, csak tiszta alapanyagokból készített vegetáriánus ételekkel várja vendégeit – helyben fogyasztásra és kiszállításra egyaránt. A hosszú évek tapasztalatai, az évenként megrendezett főzőtanfolyamok sikerességére való tekintettel márciusban újabb főzőtanfolyamot hirdetünk, mely során személyesen is kipróbálhatják és begyakorolhatják az indiai ételkülönlegességek elkészítésének fortélyait.

Manapság egyre több ember érzi szükségét annak, hogy egészségesen és erőszakmentesen táplálkozzon, de a rohanó mindennapok során nehéz mindig kiválasztani a megfelelő alapanyagokat, és nem minden technikát sajátíthatunk el pusztán a szakácskönyvekből. Ha szeretné kipróbálni, hogyan készülnek az indiai konyha remekei, szeretettel várjuk tanfolyamunkon, március 22-én!

Főzőtanfolyam

A program időpontja: 2015. március 22., vasárnap, 14:00-18:00

A résztvevőkkel a következő indiai menüt készítjük el:
– Húsevők kedvence – Padlizsán-burgonya-karfiol-házisajt fűszeres mártásban (sabji)
– Puri (indiai kenyérféle)
– Szilva csatni
– Sáfrányos édes rizs
A részvételi díj 8500 Ft.

Jelentkezés a Govinda Étteremben hétköznapokon 07:00-15:30 között.

A Govinda tevékenyen részt vállal karitatív tevékenységben is: a nemzetközi hírű, és Budapesten napi szinten működő Food For Life – Ételt az Életért Program keretén belül minden vasárnap ingyenes ételosztást szervez a rászoruló családok számára.