Pótfelvételi a hittudományi főiskolánkra

Admin Hírek

A Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola pótfelvételt hirdet a 2015/16-os tanévre, az alábbi szakokra:  

Vaisnavajógamester BA

Vaisnava teológia BA

 A vaisnava jógamester BA képzés a jóga teljes folyamatának oktatását felöleli. A diákok megismerik a jóga filozófiáját, életmódját, anatómiáját és gyakorlatait (ászanák, pránájáma, meditáció, relaxáció), valamint valamennyi ide kapcsolódó tudományágat, mint például az ájurvédát, a pszichológiát és az élettant.

Vaisnava teológia BA szakon a hallgatók az ősi indiai filozófiai és tudásrendszerek megismerésén keresztül a mindennapokban is alkalmazható komplett ismeretanyag birtokába jutnak. Így elmélyülnek a védikus szentírásokban, India kultúrájában és a szanszkrit nyelvben is, amely révén megérhetik a világ, a lélek és Isten természetét, illetve mindezek egymással való kapcsolatát. 

A Főiskolán államilag akkreditált felsőfokú diploma szerezhető a három éves képzés keretében. Mindkét alapszakon indul nappali és levelező tagozat. Államilag finanszírozott és költségtérítéses képzésekre egyaránt lehet jelentkezni.

A Főiskola felekezeti és világnézeti hovatartozástól függetlenül valamennyi érdeklődő előtt nyitva áll, aki a vaisnava vallásbölcselet és jógahagyomány megismerésére törekszik.

Jelentkezési határidő: 2015. augusztus 10.