Január 24-25.: Új év, új élet – 2 napos Ájurvéda intenzív

Admin Életmód, Hírek

Az ájurvéda az élet(áju) tudományát(véda) jelenti. Ahhoz, hogy egy kiegyensúlyozott és boldog életet tudjunk élni, tisztában kell lennünk önmagunkkal és alapvető szükségleteinkkel. A testünk egy tökéletesen megalkotott gépezet, melynek harmóniában kellene állnia a lélekkel valamint a környezeti és mentális behatásokkal.

Ha bármelyik tényezőt nem vesszük figyelembe, felborul a rendszer és megjelennek a betegségek. A legfontosabb, ami az ájurvedát megkülönbözteti a mai orvosi módszerektől, hogy nem használ általános gyógymódot vagy tanácsot, hanem mindig az egyén veleszületett testtípusának megfelelően kezel. Ha az életünk folyamán nem a számunkra megfelelő ételeket fogyasztjuk, kibillen a saját dósánk(testalkat) és ez több problémát von maga után.

Ezen az kétnapos intenzív oktatáson megtanulhatod a gyakorlatban, az ájurveda alapjait alkalmazni, a különböző testtípusokat megkülönböztetni és az annak megfelelő étrendet összeállítani. Megérted milyen hatással vannak ránk az ízek, mi okozza a legtöbb pszichés problémánkat és hogyan kezeljük a stressz helyzeteket. Felkészítünk a téli betegségek legyőzésére, az immunrendszer ájurvédikus erősítésére és a tavaszra való felkészülésre. Képessé válsz egy új életmódot alkalmazni mely erőt, egészséget, stabilitást és boldogságot fog nyújtani a számodra.

Időpont: 2015. január 24-25. Szombat és vasárnap 10.00-16.00-ig
Jelentkezés: [email protected]
Telefon: 06 30/643-31-13
Helyszín: Bp. III. kerület, Lehel u. 15-17.
Oktató: Bánki Viktória, ájurvédikus terapeuta és pancsakarma technikus, aki a népi gyógyászatot mesterien tudja összefésülni az ősi indiai módszerekkel.

Az oktatás ára 12.000Ft, mely tartalmazza a jegyzetet, több fogásos ebédet mindkét napra és gyömbérteát. (Ebéd nélkül 9500Ft)

Várunk sok szeretettel!