Kincsek és praktikák az Ájurvédából – beszélgetés Bánki Viktória Ájurvéda szakértővel

Admin Hangtár, Hírek

Megérkezett a beszélgetés-sorozat várva várt 3. része is. Az Ájurvéda hétköznapi, könnyű, egyszerű és olcsó, mégis az életünket segít praktikáiról Bánki Viktória ájurvédikus orvos mesél…
Miért nem érdemes minden egyes embernek avokádót fogyasztania, miközben ez a világ egyik legegészségesebb étele? Milyen ételeket fogyasszanak azok akik már hosszú ideje várják kisbabájuk megérkezését? Milyen hatással vannak a csípős ízek szervezetünkre?

Korábbi részek:
2016 folyamán egy rendhagyó és autentikus sorozattal jelentkezünk a Civil Rádió Gauranga című műsorában. Károlyi Bánki Viktória, ájurvédikus terapeuta az Élet tudományának alapjairól, orvos-gyógyászati rendszerről, legalapvetőbb tanításairól mesél nekünk az első részben. A mélyebben érdeklődők nagy örömére, pedig minden második héten folytatjuk e mintegy 10.000 éves tudáskincs átadását – tartsatok velünk!

Miért fontos a személyes testtípus meghatározása és miként kerülhet bajba szervezetünk a doshák elmozdulásakor? Miért jelent problémát szervezetünk számára egy forró nyár vagy egy túlzottan hosszú és hideg tél? Az Ájurvéda tudománya bár Indiából ered és a védikus tudáshoz kapcsolódik valójában minden kontinensen, minden ember számára az egészséges életvitel lehetőségét kínálja.